Borsodi fogások, hagyományos ételek az Avalonban –  Kerényi László fotójával – foglaljon asztalt, az akció napjai meg vannak számlálva

Külföldön járva nagy előszeretettel kóstolgatjuk a helyi ételeket. Haza érve pedig első dolgunk, hogy lemásoljuk az idegenben megízlelt fogásokat. Begyűjtjük a recepteket, rögtön megvásároljuk a wok serpenyőt , s felkutatjuk a thai konyha fűszereit.

Miközben a környezetünkben lévő  ételek mibenlétével se vagyunk teljesen tisztában. Így aztán most itt az alkalom, hogy a Borsodi hetek keretében feltérképezzük mi az minden jó és finom amivel mi is méltán büszkélkedhetünk.

 Az ötlet kiváló és folytatásra méltó. Bajusz Gergő az Avalon Ristorante gasztronómiai igazgatója csapatával együtt elkápráztatja Önöket a hagyományos borsodi fogásokkal.

Ehhez csak az kell, hogy sürgősen asztalt foglaljon a helyi gasztronómiai kalandozásra. Igyekezzen mert az akció napjai meg vannak számolva.

A nagy csapat

Kerényi László fotóival