Mestert keresek a kütyük beállításához – senki ne gondoljon semmi rosszra – az okos fiúk nem vállalnak kiszállást –

Valamikor hajdanán otthon voltam a videó technikában és a mobiltelefonok buherálásában. A lottóházban ezermesterként jártam a szomszédokhoz beállítani a videó magnót. A szerkesztőségben nélkülözhetetlen volt a tudásom a bízgerálós kvarcórák területén. Közben megőszültem, s hiába próbáltam lépést tartani a számítástechnika fortélyaival mégis naponta kényszerülök telefonos segítséget kérni a hozzáértő barátaimtól. Ám miközben stabilan őrzöm a lemaradásomat a fejlődéshez képest egyre inkább hoznak lázba az újabbnál újabb kütytük.

Irigylem a Mediamarktos és a Telekomos “okosfiúkat” akik ha nem is vágják, de keresik, s megtalálják ezeknek a használati módját. Gondoltam mégse kuncsoroghatok náluk sokat, ezért többeknek is tisztes ajánlatot tettem. Mondtam fizetek ha beállítják a mobilos vezérlésű kameráimat, óráimat és az ehhez hasonló távol-keleti szerzeményeimet.

Amelyekhez pontos leírást adtak – kínaiul. Én meg csak az édes savanyú, szecsuáni rizottónál tartok a szövegértésben. A fiúk udvariasan a tudomásomra adták – tilos számukra a privát feladatok vállalása. Majd ezután megtapasztaltam, hogy Miskolcon nincs is olyan szuperman aki képes a mobiltelefont a smart tévé képernyőjére varázsolni vagy az ilyen távirányítós kamerákat szinkronizálni a telefonnal.

A világ első programozható számítógépe. Még meg se voltam. A technika fejlődött én meg lemaradtam – kellene a segítség

Idáig még plusz pénzért se tudtam szakembert találni ezekhez a kütyükhöz. Így ezúton jelzem, aki ilyen dolgokban járatos, s pénzt szeretne keresni jelentkezzen nálam – 20 2192391  vagy info@szantograf.hu