Virtuális szellemidézés a sírkertben – QR kód a szeretteinkről – mobillal a temetőben – örök emlék a világhálóra is
Rozsdamentes acélplakett QR-kóddal ellátva-márványon-emlekmegorzo.hu

Megesik, hogy a temetőben sétálva ismerős neveket fedezünk fel. Gondolkodunk ki is nyugodhat a kő alatt. Egyébként is örökigazság, hogy addig élünk, míg valaki őrzi az emlékünket. Vajon morbid e egy digitális emléknyomat vagy egy QR kód plakett a szeretteink sírján. Hogyan szerezhetjük meg a digitális szentély kulcsát. Bár ezek az ismeretlennek tetsző fogalmak már régóta megfogalmazódtak magunkban idáig még nem sok embernek jutott eszébe, hogy megvalósítsa a kegyeletnek ezt a korszerű formavilágát. Az internet már sokféle lehetőséget nyújt elhunyt szeretteink emlékének ápolására, de ott a sírkertben, a temetőben csupán gondolatvilágára hagyatkozva rójuk le a tiszteletünket.

Nos, aki úgy gondolja, hogy haladva a korral egy újszerű emlékőrzést szeretne, elhunyt szeretteinek azok keressék meg az emlékőrző oldalt, ahol a szolgáltatás legextrémebb lehetőségeivel ismerkedhet meg. Egy telefon egy chat és megtudhatja, miként tehet, rendelhet egy QR kódot a síremlékre. Egy olyat, amelyet okos telefonjával rögtön leolvashat. Megnézheti, hogy mi mindent lehet egy ilyen adatbázisba sűríteni. Ebben lehetnek képek, videók, és ha nem súrolom, a morbiditás határait azt mondom, hogy egy kor után akár előre is elkészíthetjük életünk digitális levonatát. Amit később elegendő a temetéssel kiegészíteni. Ma a facebook  világában ez a fajta saját

Vitányi Éva az első QR kód tulajdonosa-emlekmegorzo.hu
Az első magánszemély aki QR-kódot tett édesapja sírjára-emlekmegorzo.hu
QR-kód leolvasása a sírról-emlekmegorzo.hu

marketing egyáltalán nem szokatlan tőlünk nyugatra. Egyébként ezt a szolgáltatást később az internetes emlékező parkban is meg lehet jelentetni.

Ha érdekli a szolgáltatás és szeretne, erről több tudni most tárcsázza a 70 626 0930 telefonszámot, amelyen Ádám Tamás a cég tulajdonosa bővebben tájékoztatja. Tudjuk az élet és a halál párban jár. Mindenki szeretne maga után egy személyes lenyomatot hagyni az univerzumban. Egyébként ezzel a gesztussal tartozunk szeretteinknek, önmagunknak és az irántunk érdeklődőknek. A QR kód a legegyszerűbb formája ennek az elvárásnak.