Kik vagyunk – honnan jöttünk – harminc évenként csúcstalálkozó – nosztalgia minden mennyiségben
A helyszín MOM park, Paulaner, Bajor söröző. A felvételt az egyik kedves pincér készítette, aki a szemközti asztal tetejéről állva fotózott.

Csúcstalálkozó Budapesten. Három pár a világ minden tájáról. Talán annyi közös bennünk, hogy csaknem száz százalékban földik vagyunk. Mindannyian Borsodban, Miskolcon és Budapesten cseperedtünk fel. Életünk első két évtizedét átszőtte az őszinte, önzetlen barátság.Majd mindannyian sec-perc szétszóródtunk a nagy világban.  Keletre nyugatra míg jómagam akinek Mályiban már honvágy gyötör helyben maradtam. ám most úgy döntöttünk, egy semleges területen a fővárosban összejövünk, hogy mindenki beszámoljon  hová jutott, mit csinál és hogyan érzi magát. Higgyék el majdnem sikerült. Eltelt négyszer hatvan perc, hogy a jelenről megfeledkeztünk. E helyette nosztalgiáztunk, hárman elmeséltük, hatféleképpen mi is volt azelőtt amikor mindannyian helyben voltunk.

Kölcsönösen megdicsértük egymást, hogy milyen jól nézünk ki, semmit nem változtunk és megálltuk minden panasz és sirám nélkül.  Majd megegyeztünk, nem várunk újabb harminc évet, hogy ismét kidumcsizzuk magunkat. Egyébként szándékosan nem árulom el a képeken láthatók nevét. Kíváncsi lennék, hogy kik lesznek azok akik felismerik a képeken szereplőket. A helyes megfejtők között kisorsolunk három jóleső vállveregetést. A fődíj egy barack a fejbúbra. Tőlem.