Ha kell eladom a Migeket – hirdettem már vadászrepülőket – vitték is mint a cukrot befőzéskor
Grippen vadászgép
Ennyi rosszat és hülyeséget egy kötetbe senki másnak nem sikerült rólam összeszedni. Megdolgozott a pénzéért. Mivel már nem kapható, betiltották, könyvtári alapon nálam kölcsönözhető.

Olvasom, hogy a magyar honvédség potom 3 milliárd forintért áruba bocsátja az összes MÍG 29-es vadászgépét. Elég lepukkantak és egyelőre még nem jelentkezett vevő ezekre a roncsokra. Szerintem rossz helyen hirdetik. Reklámozni tudni kell. Én már csak tudom.

Ma már sokat érnek ezek a könyvek

Hadd, dicsekedjek egy jót ma is. Nehezen hihető, de garantáltan igaz, hirdettem már vadászrepülőket, nem is akár milyet. Aki kételkedik, ebben olvassa el Frisovszki Tibor rólam szóló könyvét, a Miskolci sajtókirályt, amelyben lerántja rólam a leplet. Megírja, meglepetten látta a Déli Hírlapban a Grippen vadászgépek reklámját. Őszinte leszek magam se nagyon akartam elhinni, amikor megjelentek. Ez úgy történt, hogy a miskolci repülőnapon – ilyen se lesz már többet itt – megjelent a svéd repülőgépgyár képviselője. Névjegyet cseréltünk, közben elmagyaráztam neki – ez még a nagy kormányzati megrendelés előtt volt – hogy érdemes a lapunkban megírni miért is pont ez kell nekünk. Sose gondoltam volna, hogy a kevés angoltudásommal ennyire tökéletesen elmagyarázom, mi hiányzik a bizniszből. A lényeg az, hogy nemsokára kaptunk egy megrendelés sorozatot. Na, meg ezt követően a sok fikázást, cikizést. Felhívtak, hogy szeretnének egyet lízingelni, ár nem számít, de ragaszkodnak a légi utántöltőhőhöz. Kérdezgették, hol vehetik át – nem maradtam adósuk- mondtam, ha megadja, a címét házhoz visszük. Utánvétellel is.

Most meg azt mondom, ha szabadulnának ezektől a fránya Migektől hirdessék a szantograf portálon. Ingyen tesztvezetés, párnázott katapult és teli tankkal adjuk át.

Megjegyzem ez a bizonyos Miskolci sajtókirály című könyv talán az egyetlen olyan mű, amelyet a rendszerváltozás után bírósági úton tiltottak be. Begyűjtötték, bezúzták. Kíváncsi vagyok, kinek van belőle. Vigyázzon rá sokat ér. Majd egyszer. Később erről is mesélek.