Fájdalomcsillapítás: mit tehet az orvos, mit tehet a beteg?

A Gyógyulj Velünk Egyesület szervezésében minden hónap utolsó csütörtökén megrendezendő betegnapokon olyan témák kerülnek napirendre, amelyek sok beteget foglalkoztatnak, ám amelyek átbeszélésére a rendelési idő nem ad elegendő időt.

2019. március 28-án csütörtökön 14.30-tól dr. Budai Erika, a fővárosi Jahn Ferenc Kórház Fájdalom Ambulancia vezetője tart előadást a fájdalomcsillapítás orvosi lehetőségeiről.

  • Fájdalmak lehetséges kiváltó okai
  • Pszichológiai tényezők hatása a fájdalomérzetre
  • Vény nélküli fájdalomcsillapítók: hogyan válasszunk?
  • Fájdalomcsillapítók: gyengítheti-e valami a hatásukat?
  • Mi történik a fájdalomambulancián?

Az előadás után lehetőség lesz kérdések feltételére is. A részvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár, a rendezvényen mindenkit szívesen látnak, függetlenül attól, hol zajlik vagy zajlott a kezelése, tagja-e az egyesületnek vagy sem.

Az előadás után közös gyógytornára is lesz lehetőség Kapitány Zsuzsanna gyógytornász vezetésével. (A résztvevőknek kényelmes ruha, váltócipő vagy pamutzokni viselése javasolt.)

További információk: (0630) 922-7797

Helyszín: Tűzmadár Ház – Dél-Pesti Centrumkórház Szent László telephely 1-es pavilon (1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.)

A rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap szakmai pályázata révén, a Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósul meg.