Ma is megvolt a szokásos egybe rongyolás – volt munkája az autómentőnek is
Rendőri forgalomirányítás volt
Amikor egy ilyen balesetnél elautózom , próbálom megfejteni, mi hogyan történhetett, vajon ki volt a hibás, melyik autós nyomhatta a gázpedált a kelleténél jobban.

Sose gondoltam volna, hogy Miskolcot is elérik a nagyvárosok reggeli és délutáni csúcsforgalma. Olyan mértékben, hogy  hétköznap reggelenként  egyre több a dugógyanús hely. Most csesztethetném a forgalomszervezőket, a lámpák periódusbeállítóit vagy az összehangolásukért felelősöket. Ám minek. Pont most, amikor elhatároztam, megpályázok egy független önkormányzati képviselői helyet.  Amiben az ötven éves vezetői múltam minden tapasztalatát megpróbálom tömören összefoglalni és az ebből származó javaslataimat összefoglalni. Az ugyanis bebizonyosodott, hogy a tervezőasztalnál, talán az ország másik felében megrajzolt elképzelések mind becsődöltek, lásd a hajdani Marx téri csomópontot, ami úgy hülyeség ahogy van.  S ott van a lámpákkal feldúsított egyetemvárosi csomópont ahol egy körforgalom is megtette volna. S akkor még nem beszéltem a Csabai kapu kerékpárútról, amelynél nagyobb baromságot már nem is lehetne kreálni. A posta előtti parkolási helyzetről érintettségem okán jobb ha sunyitok, de örömmel látom, hogy ma már teli tele korlátokkal és a kutyának se jut eszébe ott bárkit is megbírságolni noha , most is ott állnak az előzményekről mit sem sejtő autósok.

Szóval a szokásos ma reggeli Csabai kapui karambol is meg volt. Hogy ki miért és hogyan rongyolt a másikba, majd kiderítik a helyszínelők. A lényeg, hogy akadt munkájuk az autómentőknek is.