Szeretne polgármester lenni – első körben itt jelentkezzen, meghirdetem – képviselőnek se rossz lenni – előrefizetéssel, garancia nélkül reklámozhatja magát közvetlenül
lottó tottó

Válasz a kedve Olvasó kérdésére – az online portál sincs gumiból – de ha nagyon akarjuk minden felkerülhet a képernyőre. Legfeljebb nem egyszerre látjuk. Nos, a miskolci jelöltek hirdetését az internet dobja fel , ha akarom ha nem. Szinte minden órában szembesülök vele, hogy a gráfon agitálnak, a szavazatainkra utaznak. Helyes.

Valamikor itt is hirdettünk
Palma gumival jobban esik a pihenés – menő manók a tóparton

Ezért én mint a portál tulajdonosa, szerkesztője egy petákot se kapok. Ez a nagy központi kalapba kerül. Viszont láthatnak olyat, hogy Oszi vagy Józsi újraindul itt vagy ott , ezek megrendelésre kerülnek ki. Tehát bármelyik vidéki település polgármester jelöltje vagy önkormányi képviselőségre pályázó bármilyen hirdetést, cikket megrendelhet. Közvetlenül – az info@szantograf.hu mail címen. Vagy telefonos egyeztetéssel 20 2192391. Ezeket gyakorlati okokból előre kell fizetni.  Mivel sokan azt hiszik, hogy egy egy ilyen megjelenés felér egy győzelemmel.  Aztán ha megválasztják azért nem fizet, ha meg nem jön össze amire számított bánatában kerül majd. Tehát aki nálam a gráfon hirdet  ne számítson semmilyen garanciára, tuti győzelemre. Azért amennyiért ezt a lehetőséget megkapja – hogy 60 ezer választó szeme elé kerül – többre ne számítson.