A birodalom visszavág – választás 2019 – ki mire voksol – mi az amit szeretnék – futás az áruházba

Választási hangulatban vagyok. Folyamatosan. Hetente egy kukára való üzleti ajánlatot kapok. Hiába írtam ki a postaládánkra, hogy semmilyen ingyenes szórólapot, hetilapot nem kérek. Csak azért is teletömik. Gondoltam a birodalom visszavág alapon ezentúl élek a felkínált lehetőséggel. Bizonyára nem mindenkinek jut idő arra, hogy ezeket a prospektusokat átnyálazza. Bár sokan vannak akik beikszelik, hogy mit szeretnének , hogy a következő nyitáskor az áruház előtt tolongjanak. Úgy gondoltam, hogy ha már ezek a nagy áruházak amelyek az internet segítségével ingyen másznak kúsznak fel a portálomra, s nem nekem pengetik a pénzt ezentúl besegítek Önöknek, mit vegyenek, s mit ne. S mi az amiről erőszakosan lebeszélem. Nos, itt van a kezemben a Lidl lesoványított újságja amiben szerepel a Pikok Tarja, potom 229 forintért. Kutyám kedvence.

Edison jutalomfalatja. S most csaknem száz forinttal olcsóbb. Ebből érdemes bespájzolni. S ha már Edét szóba hoztam, kinéztem neki egy állati ajánlatot.

Az lenne az igazi, ha beengednék Edét az üzletbe felpróbálni.

Egy szuper hámot. A séta előtti beöltözés mindig macerás, ahogy a képen látom ez olyan praktikus.

Tulajdonképpen ez egy riasztó, egy állólámpához kapcsolva, amikor nem vagyunk otthon este ezzel időnként fényt varázsolhatunk a lakásban. Ez ijesztő lehet a betörőknek.

Időzítő kapcsoló alig kétezer forintért. Szuper ár, s a használata is egyszerűnek tetszik. Ám jöjjön a nagy fogás , a fürdőkád vagy a zuhany ülőke, az állítható lábú. Nekem már régóta van ilyen, bár drága, de megéri az árát. A tusolóban sokkal egyszerűbb a lábmosás ha kényelmesen leülhetünk. Talán jó ha évente egyszer van ilyen a katalógusban. Rajta ezt meg kell csípni.

Jó ha van belőle egy pár amikor jön a zimankó

S itt van a bélelt szabadidőpapucs – nem papucsoknak.

Fazonra olyan gusztustalan mint az a fröccsöntött kínai népi lábbeli, de ez bélelt. Szánkózáshoz nem ajánlott, de a meleg lakásban elkel. Mindenkit figyelmeztetek, minden bedobott katalógust kivesézek. S ha valakinek akad valami ezzel kapcsolatos megjegyzése itt a gráfon megteheti.

Volt már ilyenem. Nem ajánlom. Az igazi palacsintasütő az olyan amivel a tésztát feldobhatjuk, amikor megforgatjuk. Na ezzel semmi esély sincs egy ilyen mutatványra.