Mi van és mi lesz a Lidlben -nem hajtanak a brandre – töltőt innen nem érdemes – tojássampon olcsóbban

 

Megmondtam, rendszeresen szemlézem az áruválasztékot. Mit érdemes kihalászni és mi az, amin nyugodtan átugorhatunk. Tulajdonképpen jó lenne megfejteni a szerkesztők gondolkodásmódját. Szerintem sok a visszatérő cikk, amelyek egyszer bejöttek, mint vevőcsalogatók majd ezeket újra előveszik a kalapból. Ami különös itt a Lidl esetében nincs úgynevezett brand áru, amely folyamatosan visszatér, mindig kapható. Sok az úgynevezett beeső alkalmi termék, amit ha kifogtunk szerencsénk van.

Ezek azok amelyek ritkák. Ezeket csak azért vesszük mert egyszer majd csak jó lesz. Hogy hová azt előre nem tudhatjuk. Ezért a bolondnak is megéri. Persze lehet, hogy az életben sosem lesz rá szükségünk, ám ha mégis akkor áldjuk az előrelátó szerencsénket.
Nekem ilyenből van vagy hat, három mindig beszarik, de egynek jónak kell lennie. Bicikli pumpa helyett használom. Nem árt egy hetedik is.
Vigyázat, már egy ilyet vettem. Első tönkrement. reklamáltam gyári szám alapján, elhajtottak . Nem egy megbízható termék. Amim van szeretném megcsináltatni, de fogalmam sincs hová kell vinni.
Divatáru. Olyan menő manós, mindenkinek van már. Mire kiértem ezért elkapkodták.
A WU 2 életünk része. Valamikor drága Édesanyám ecettel tette selymessé a frissen mosott hajamat. Később jelent meg ez a sárga tojásos kotyvalék. Igazi retrotermék. Szerintem nem fogy azért árazták le.


h