Vitányi Ernő , a Patakért Egyesület jelöltje – a hármas körzetben indul – aki ismeri a választóikat és szívesen beszélget velük

 

TISZTELT SÁROSPATAKI VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, mint Sárospatak város 3. számú választókörzetének a Patakért Egyesület csapatában induló képviselőjelöltje.

1952-ben Erdőhorvátiban születtem, szüleim munkások voltak. 1960 óta sárospataki lakos vagyok. 2 felnőtt gyermekem van.

Középiskolába Miskolcon jártam, villanyszerelőként érettségiztem. 9 évig a szakmámban dolgoztam, majd pedagógus pályára tértem. Tanító, testnevelő tanár, tánc-és dráma szakos pedagógus, projekt- menedzser és villanyszerelő mester végzettségem van.

Sárospatak körzetében több helyen tanítottam nyugdíjazásomig. (Viss, Hercegkút, Makkoshotyka, SAMI) Makkoshotykán 5 évig igazgatóként dolgoztam. 1984-87-ig a Sárospataki Városi Tanács sportfelügyelője voltam. A sport és a tánc gyakorlása, oktatása, szervezése meghatározta az életemet.

Közéleti szerepvállalásra a jobbítás szándéka késztet: a jót, a hagyományokat, a bevált dolgokat megtartani, a hibákat javítani, a rossz mechanizmusokat megszüntetni. Ez a cél. E célhoz vezető lépések, eszközök: valós, mindennapi kapcsolat kialakítása a város lakóival; szakmaiság: a jó gazda szemével tekinteni Sárospatakra és ami a legfontosabb, hogy sokat kell dolgoznunk a jó döntések érdekében!

A Patakért Egyesület programjából az alábbi pontokat tartom különösen sürgetőnek:

  • útjaink minőségének javítása,
  • a városközpontban lévő forgalomirányító lámpa megszüntetése és helyette körforgalom kialakítása,
  • az idegenforgalomban rejlő lehetőségek jobb kihasználása,
  • a termálfürdő működtetési színvonalának javítása.

Többek között ezeknek a céloknak a megvalósításáért hoztuk létre társaimmal a Patakért Egyesületet és ezért kérem, hogy október 13-án a támogassanak engem és a Patakért Egyesület jelöltjeit.