Amikor az ufok vére zöldre festette a pénztárt – hogyan tettem szert egy tucat kaparósra – így lehet megkopasztani a Lidl-t

Nemrégiben azon akadtam fenn, hogy a 15. születésnapját ünneplő Lidl áruházlánc nem valami fair módon honorálja a vásárlóik hűségét. Pontosan, érthetően fogalmazva minden egyes termék megvételekor egy azaz 1,  nagy nyereményre jogosító kaparós sorsjegyet adnak, amit aztán regisztrálni kell.

Ha valaki egy teli kosárnyit vesz cirka 30 ezer forintért ugyanannyi sorsjegyet kap, mint aki egy zacskó rágógumi árát hagyja az áruházban.

Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve gondoltam próbára teszem a mindig mosolygós pénztáros hölgy idegeit.

Éppen mögöttem esett le egy flakon folyékony mosószer, ami rögtön beterítette, bezöldítette a padlót. Mint az ufók vére színesre, s csúszósra varázsolta a tapolcai áruház egyes pénztárának a bevezető útját. Ezt kihasználva megkérdeztem – mi lenne, ha minden egyes árucikket egyenként ütne be?

  • Nekem nyolc, éppen hétig tart a munkaidőm. Szerencsére senki nem sorakozik maga mögött, nincs akadálya a kísérletnek.

Tehát ezzel a csellel egyszerre egy tucat sorsjegyre tettem szert. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a technikát. Több sorsjegy, nagyobb szerencse. Persze, lehet , hogy az ufok vére nélkül nem megy majd a furfangos vásárlás….