Jegyezze meg , a számlaszám -11771344-01201761 ha befizette a pénzt , Öné lesz a milliomossá válás titka – levélben csak 500,  műbőrkötésben 1000 forint – él a visszafizetési garancia

Régóta készültem megírni,  Hogyan legyünk milliomosok című könyvem első kötetét. Higgyék el nem egyszerű egy ilyen mű megszerkesztése, sok élményanyagot kell összelapátolni. Megkésve , de csak végeztem ezzel is.

Kezdem azzal, hogy a rendszerváltáskor szinte a teljes szakirodalom begyürüzött. Akkoriban magam is rendeltem egy ilyen irányú tanulmányt, amelyet úgy hirdettek, csak nekem és csak most. Titkos és tilos lemásolni és illetéktelenek továbbadni. Nos, én megvettem, s  ahelyett, hogy a bankba rohantam volna az ötvenmilliós egzisztenciahitelért, amelyből akkoriban gyárakat, üzemeket-vállalatokat lehet venni. Bagóért. S a kutya se kérte vissza, soha a büdös életben.

Ma már mindegy, én hülye azt hittem, hogy ezer forintért könyvből sajátítom el a pénzfialtatás technológiáját.

Máig is emlékezem, hogy mi minden volt ebben a műben. Például árulhatok, olcsó kölnit, amiről azt állítom, hogy az illatára buknak a nők.  Aki magára pocsolja az mágnesként vonzza a gyengébbik nemet. S soha senki nem reklamál, hogy nála nem hatott a pacsuli.

Vagy kezdhetem apró sütemények gyártásával, amit a multiknak kézműves címkével szállítok. Gyárthatok kispárnákat vicces feliratokkal, ugyanígy szitázhatok alkalmi polokat is. Aztán kezdhettem volna emelt díjas telefonos tanácsadással is. Ez ment is volna, mert könnyű azt észt osztani, ha van miből. Ám egyiket se preferáltam.  Maradtam a kétkezi munkánál – a két kezes gépelésnél, majd a klaviatúrapüfölésnél. Most viszont maradt annyi kapacitásom, hogy olcsón megosszam Önökkel a frankot – eláruljam, mi az, amivel garantáltan milliókkal gyarapodhatnak. S ez nem olyan, mint a klasszikus fogyókúrás recept. Hogy vedd meg,  a háromhavi kúra 12 ezer forintos pirulaporcióját. S minél többet veszel belőle, annál hatásosabb mivel kevesebb pénzed  marad kajára. Különben is ennek a lényege, hogy a napi kalória beviteled ne haladja meg a háromszázat.

Tehát ha most eldöntötte – milliomos lesz,  akkor most potom 500 forintért rendelje meg az erre vonatkozó tárházat. Postafordultával akár mailben is megkaphatja. Persze ha műbőrkötésben kéri, mert hencegni szeretne vele, akkor egy ezrest kell küldenie a következő számlaszámra 11771344 – 01201761

Él a szokásos visszafizetési garancia – ha egy éven belül igazolhatóan nem lesz milliomos, a könyvet dupla áron kapja vissza. Őrizze meg a befizetési visszaigazolást!