Hátha hiányzik valahonnan a vízmű beton barikádja – a kórház mellett felejtették

Volt egy fekete vasárnap talán egy hónapja, amikor arra ébredtünk, hogy nincs víz a Szent Ferenc kórház környékén.  Alig 12 órán belül még újabb két csőtörés bénította meg a szolgáltatást a körzetben. Tény, hogy már fél napja csordogált a drága inni való amikor magam telefonáltam az ügyeletre, ahol köszönettel fogadták a bejelentésemet.

Egyszer csak elviszik majd – ezt szeretnék a környéken lakók
E miatt gyepálják a teherautók az utca sarkát

Igaz, már akkor az összes szomszédunk az utcán állva kérdezősködött mi történt már megint a szolgáltatással. Most viszont arra lennének kíváncsiak, hogy a kórház melletti utcában meddig kell kerülgetni a már régen megkötött aszfaltot védelmező beton útonálló barikádot. A mellette lévő utcában építkezések zajlanak így nagy teherautók csak a járdán át gázolva tudnak befordulni. Az utcában ingyenes a parkolás, s megesik, hogy a kórház oldalában végig várakozó kocsik miatt lehetetlen arra közlekedni.

Hátha hiányzik valakinek az a beton barikád, ideje lenne, hogy a vízműnél keressék, s elszállítsák. Ha már az utcában billegő aknafedeleket nem képesek legalább alkalmanként ellenőrizni.