Hét tagvállalatnál ír ki vezetői pályázatot a Miskolc Holding Zrt.- hét igazgatói szék keres új gazdát – ne tippeljünk

Ne tessék kapkodni! A pályázatok csak péntektől kerülnek fel a holding honlapjára. Lehet találgatni, tippelni, hogy melyik az hét tagvállalat, de nem érdemes. Holnap okosabbak leszünk.

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa csütörtökön döntött arról, hogy a cégcsoport hét tagvállalata esetében vezetői álláspályázatot hirdet. A pályázatok péntektől a következő helyeken érhetők el: miskolc.hu<http://miskolc.hu/>, miskolcholding.hu<http://miskolcholding.hu/>, Profession állásportál, Talentuno, LinkedIn.

Veres Pál polgármester már a kampány alatt is átláthatóságot, transzparenciát ígért, megválasztása után is ez az egyik legfontosabb irányvonal munkájában. Ennek jegyében történik a miskolci tagvállalatok vezetőinek pályáztatása/újrapályáztatása is. A Miskolc Holding Zrt. vezetése úgy véli, hogy a beérkezett pályázatok ismeretében lehetőség nyílik átgondolni, megfontolni, kinek a vezetésével tud hatékonyabban és szakmailag megalapozottabban tovább működni az adott társaság.

A Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak vezetésére kiírt pályázatokra nem csak külső jelentkezőket várnak, belső körből, akár a jelenlegi vezetők is pályázhatnak. Így a kiírás lehetőséget teremt arra, hogy a jelenlegi ügyvezetőket, vezérigazgatókat, munkavállalókat jobban megismerje a Holding új vezetése. A kívülről beérkező pályázatok esetében pedig új szakmai elképzelések, módszerek kerülhetnek előtérbe.

A pályázatok beérkezésének határideje január 31-e.

Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa