Helló és a Best of – ha esik ha fúj ők a droszton vártán – ingyen viszik az egészségügyi dolgozókat – egész nap pincérkednek is,  kajarendelés akár a diszpécsereknél

Jelenleg két nagy taxistársaság kapcsolt gyorsan.  A Best of és a Hello minden utas után nagytakarít.  A sofőrök kesztyűben maszkban vezetnek, s még a készpénzt is sterilizálják. Mindannyian örülnek, hogy a kormányunk elsők között adott számukra adófizetési könnyítést. Ám ez is kevés amikor mindannyian saját magunkat szobafogságra ítéltük, barátainkkal , szeretteinkkel csupán telefonos kapcsolatot tartunk. Megcsappant a forgalom, így megfontolandó miként bővíthető az ületi profil. A bevásárlás, a megrendelések teljesítése, a futárszolgálat idáig is benne volt a kínálatban. Most viszont keresik az összefogást az éttermekkel a vendéglőkkel, hogy menűiket a diszpécserközponton is megrendelhessék, kivihessék a nap 24 órájában. Ehhez a gráf portál is csatlakozik, a magunk módján közvetitünk. Ajánljuk, hogy az édességet, az egyéb élelmiszereket kínálók is tegyék meg ugyanezt.

Mi megyünk ha esik ha fúj….
Reméljük nem sokáig kell ezt viselni…

A Best és a 4S védő zrt a taxisokkal ingyen fuvarozza az egészségügyben helytálló dolgozókat. Ez egy példa arra, hogy mennyire szívmelengető lehet az összefogás ebben a bajban. Kik azok akik most is helytállnak , ime a fotóik.

Még a kilincseket is megtörlik