MVK rendkívüli menetrendjével kapcsolatos bejelentések kivizsgálása – rugalmasan alkalmazkodnak az igényekhez

Nemrégiben tettem közé, hogy a járvány idején a gyógyszerészek ingyen utazhatnak a villamoson és a buszon.  Már is többen írtak, hogy a szociális munkások miért nem részesülnek ebben a kedvezményben.  Nos, ha tényleg ennyire flexibilis a járatszervezés, a jövőben akár házhoz is rendelhetjük a buszt és a villamosvezetőnek jelezhetjük majd két megálló között is a leszállási szándékunkat.

Aztán ne, hogy már valaki ezt komolyan vegye. A lényeg, hogy sok a telefonáló és minden bejelentést megvizsgálnak, megfontolnak.

 

 

 

 

 

 

Az MVK Zrt április 6-tól bevezetett rendkívüli menetrendjének bevezetésével kapcsolatban eddig 16 e-mail és 25-30 telefonhívás érkezett, valamennyi észrevétel kivizsgálása folyamatban van.

 

 

 

A közlekedési vállalat rugalmasan reagálva a kérésekre:

 

 

 

*        keddtől a 7-es és 53-as vonalon is dupla autóbusz indít műszakváltáskor: a Majális-parkból 05:00-kor induló autóbusszal együtt, de csak Felső-Majláthtól 05:04-kor rásegítő 53-as autóbusz indul, illetve dupla 7-es autóbusz indult keddtől a Búza térről 05:05-kor és 05:40-kor, illetve visszafelé Felsőzsolcáról 05:25-kor és 06:00-kor.

 

*        szerdától az 1-es villamos esetében indít rásegítő járatokat az MVK.