Rendkívüli időkben rendkívüli megoldásokra van szükség – Miskolc jegyzője lemondott a céges kocsiról – vacsorázni hívja a vevőt
új skoda

 

 

Miskolc város vezetése a kormányzati forráselvonások, illetve a kieső bevételek ellenére is elkötelezett a koronavírussal szembeni védekezés mellett, éppen ezért a város vezetői készek valamennyi erőforrásukat ennek a célnak a szolgálatába állítani, mégha ez lemondással is jár.

Miskolc jegyzője elkötelezett a takarékos, puritán működés mellett és személyes példamutatással is szolgálni kívánja városát. Ennek megfelelően eladásra kínálja szolgálati autóját, egy 98 085 kilométert futott, 2017-es évjáratú, gyöngyházfekete, bézs és elefántcsont színű belső térrel rendelkező Skoda Superb személygépkocsit. Az autó exkluzív felszereltséggel rendelkező Laurin & Klement kiadás, többek között 4 kerék meghajtással, DSG váltóval, adaptív lengéscsillapítással és számos egyéb kényelmi felszereléssel van ellátva.

Az autó megvásárlására egyfordulós, nyílt pályázattal van lehetőség, vételárát pedig teljes egészében a koronavírus elleni védekezésre fordítja Miskolc város vezetése. A pályázatokat elektronikus úton lehet benyújtani a jegyzo@miskolc.hu<mailto:jegyzo@miskolc.hu> e-mail címre, 2020. április 22-én 17.30 óráig.

Az autó előzetes megtekintésére 2020. április 15-én, 10-től 10.30-ig, illetve 16:30-tól 17:00 óráig van lehetőség.

A teljes pályázati kiírás Miskolc város honlapján érhető el.

 

A jegyző további felajánlása, hogy az autó új tulajdonosát a veszélyhelyzet elmúltát követően meghívja vacsorázni.

 

https://www.miskolc.hu/aktualis/palyazati-felhivas-hasznalt-gepjarmu-ertekesitese