Betesznek a mikrohullámú sűtőbe – tényleg ártalmas e az 5G – nagy a csönd , a biznisz mindent felülír

Jut eszembe egy amerikai asszony  a mikrohullámú sűtőbe tette az elázott macskáját. Szerette volna gyorsan megszárítani.  Aligha kell mondanom, szegény cicus nem élte túl a beavatkozást. A hölgy az ügyvédjéhez fordult, s beperelte a gyártót, mert a használati utasításban nem szerepelt, hogy élő állatot nem lehet beletenni. Nyert, miért is ne, kapott a az elhunyt macskája után három millió dollárt. Nos, mi mennyit kapunk, ha kiderült, az új 5G antennák közelében élni veszélyes. A sugárzás súlyos egészségkárosodást okozhat.

Nyugaton már megy is a vita, mi legyen hogyan tovább. Tűrjük vagy tiltakozzunk ellene. Idézek egy svájci lapból:

Egy Genf központjában lévő épület ötödik emeletén egy lakásban gyűltek össze az ugyanazon a környéken élő lakók.

Ami közös bennük, az az álmatlanság, a fülzúgás és a fejfájás, és egy sor megválaszolatlan kérdés.

➽ Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél!

A legfiatalabb, a 29 éves Johan Perruchoud 11 éve él ott, és nem az a típus, aki az invazív technológiával kapcsolatban bármiféle gyűlöletet terjesztene. Ő egy egészséges, aktív és pozitív fiatalember, aki mindössze négy év után tért vissza New Yorkból, és videókat illetve filmeket készít a médiának vagy magánszemélyeknek, és gyakran a szobájában dolgozik a számítógépével.

“Mint egy mikrohullámú sütőben”

Neki és a szomszédjának az egész dolog áprilisban kezdődött. “Soha nem volt problémám a Wi-Fi-vel vagy ilyesmivel, és soha nem volt problémám az alvással, és aztán hirtelen nehezen tudtam elaludni. Különösen otthon éreztem – hogyan is mondjam… mintha egy mikrohullámú sütőben lennék. Nem éreztem magam jól a házban, mintha szellemek vettek volna körül.”

Amikor a Facebookon és a Konföderáció honlapján utánanézett, látta, hogy a közelben három 5G-s antennát helyeztek üzembe, és más emberek azonos problémákra, fejfájásra és fáradtságra panaszkodtak.

Pszichés dolog lenne? Nem tudom. Ám először, bár soha nem volt fülzúgásom zene komponálása közben, a fülem sípolni kezdett. Éjjel felébresztett. Mindez nagyon szokatlan volt.”
Az a kellemetlen érzés tört rá, hogy valami olyan dolog van rá hatással, amit nem maga idézett elő. Ezért felhívta a Swisscom-ot. Alig tíz perccel azután, hogy kitöltött egy űrlapot, egy képviselő visszahívta őt, és nagyon empatikusnak tűnt.

Azonnal védekezni kezdett. Elmondta nekem, hogy sor került a tesztekre, és hogy minden rendben van. A végén, a forma kedvéért gyógyulást kívánt nekem.”

Ma Johan egy kicsit jobban van, bár az orrmellékürege begyulladt az elmúlt két hónapban egy olyan fertőzés következtében, amelyet még soha nem tapasztalt.

“Amikor telepítették az 5G-t, már az első naptól fogva rosszul érzem magam.”

A szomszédja, az 50 éves Elidan Arzoni sem járt sokkal jobban. Ugyanezen a napon a Metamorphosis Company színésze és színpadi rendezője esetében ugyanazok a tünetek jelentek meg, de még hevesebben.

Éjszaka történt,” – mondja. “A fülem nagyon hangosan elkezdett zúgni, miközben akkoriban azt sem tudtam, hogy mi az a fülzúgás.”

Ugyanakkor fájdalmat érzett a koponyája bal oldalán és a hátsó részén. Ezen felül olyan kellemetlen érzést tapasztalt a szívében, hogy azt hitte, hogy szívrohamot kapott, és két nappal később a kórház sürgősségi osztályára ment. Néhány teszt után megnyugtatták, amikor elmondták neki, hogy “sportszíve” van.

Amikor felvetette az antennák jelenlétének kérdését, a nővér azt válaszolta, hogy senkit sem képeztek ki arra, hogy tájékoztasson ezen adókészülékek lehetséges hatásáról.

Az egyetlen tanács, amit kaptam, a költözés…”

Számára nem kétséges, hogy az antennák okozták a betegségeit.

“Ezt nem nehéz kitalálni. Még a Swisscom is megerősítette az időzítést. És egyébként nagyon jó az egészségem, nem iszom, nem dohányzom, soha nem megyek orvoshoz.” Azt állítja, hogy a felesége és a 9, 16 és 21 éves gyermekei szintén újonnan kialakult álmatlanságban szenvednek.

Johan, a színész azonban nem rejtette véka alá az aggodalmát. Írt az Államtanács elnökének, Antonio Hodgersnek, és egyszerűen azt a választ kapta, hogy az új technológiával kapcsolatban minden törvényes. “Hogyan feledkezhetünk el arról, hogy a Konföderáció a Swisscom többségi részvényese?” – fakadt ki dühösen Johan.

Amint szembekerül valaki ezen emberek pénzügyi érdekeivel, teljes tagadásba kezdenek. Senkit sem érdekelnek a polgárok.

Még a közelgő jelentés (2019 nyarára tervezték, amelyet egy munkacsoport készített a Szövetségi Kommunikációs Iroda közreműködésével, amit az év végére halasztottak) sem foglalkozik az egészségügy kérdésével.

Ha a leukémia vagy agydaganat előfordulása emelkedni kezd, évekbe telik, amíg megerősítésre kerülnek.”

Azóta birkózik a fülzúgással, de azt mondja, hogy “ezzel nem lehet együt élni, mert nagyon erős”. A Facebookon, ahol nyíltan beszél a helyzetéről támadások érik, és el kell fogadnia, hogy maradinak tartják.

Ennek ellenére nincs szó az elköltözéséről:

Miért kellene elhagynom az otthonomat, amikor genfi állampolgár vagyok és itt fizetem az adókat? Ez teljesen antidemokratikus lenne. És hová menjek egyébként, mivel hamarosan mindenhol lesznek antennák? Jelenleg nemkívánatosnak érzem magam. Nem tudom, hová meneküljek. A munkám és a gyerekeim itt vannak.”

Ugyanilyen zavaró, hogy amikor a szomszédos Franciaországba megy, a fájdalmai elmúlnak. Amikor visszaérkezik a városba, a fájdalmak ismét megjelennek.

A Svájcban gyors ütemben telepített 5G antennák felvetették az elektroszmog egészségügyi következményeinek kérdését

Egy orvos azt állítja, hogy katasztrofális veszélyben vagyunk.
Bertrand Buchs orvos moratóriumot kezdeményezett az 5G-vel kapcsolatban Genfben, és megkongatta a vészharangot. Szerinte világos tanulmányok hiányában senkinek sincs joga azt mondani ezeknek az embereknek, hogy csak képzelik a betegségüket.

Az 5G rövidebb hullámai hatására senki sem tudja, hogy mi történhet. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük a felerősödésüket, más szóval, a 3G, 4G és Wi-Fi jelekkel való keveredésüket.”

“Úgy bánnak velünk, mint az idiótákkal. Ami ezt illeti, a hatóságaink szemben állnak a józan ésszel. Az elővigyázatosság elvét egyértelműen megsértik. Miért jelent meg olyan sok antenna mindössze két hónap alatt?” – mondta Buchs.

“Egy adott gyógyszer esetében évekre van szükség annak értékeléséhez, hogy jó vagy rossz. Minden túl gyorsan történik. Egy verseny közepén vagyunk, hogy ki lehet az első üzemeltető, aki telepítheti az 5G-t, ami sietve történik, bár nincs objektív oka a sietségnek. A lakosság számára gyakorlatilag haszontalan. Úgy tehettek volna, mint Németország, ahol az 5G-t bizonyos vállalkozásokra korlátozták, és szigorúan ellenőrzik.”

“Mivel semmit sem látnak és éreznek, a közvélemény úgy véli, hogy nulla kockázata van, kissé úgy, mint nukleáris területen. Fennáll annak a veszélye, hogy néhány év alatt katasztrófát tapasztalunk meg, például a daganatok tekintetében. Ezért pedig az állam lesz a felelős.”

“Jelenleg még nincs komoly tanulmány, ami nem meglepő, ha tudjuk, hogy ezt a technológiát Kínában, majd az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Svájcban fenntarthatnánk egy telefonvonalat a magukat rosszul érző emberek számára, meghallgathatjuk ezeket a panaszokat és megvizsgálhatjuk őket. Hazánk rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel és készségekkel.

A szerkesztő megjegyzése – a mobilszolgáltatás a világ legnagyobb üzlete. Igaz meg is adóztatják őket és az se elhanyagolható, hogy ez az ágazat folyamatos fejlesztést igényel.  Mégis furcsa, hogy a virusjárvány okozta hazai válság idején egyetlen szolgáltató se jelentett be valamilyen nagyobb mérvű, szélesebb körű könnyítést a lakosságnak. Az adakozásból is kimaradtak. Esetleg azért mert a tulajdonosaik külföldiek , így számukra sokkal eredményesebb ha saját országukban jótékonykodnak.