Immár ötesztendős a Heti tévé – a holnapi, esti ,hétórás,  meglepetés vendég Miskolcról jelentkezik – ha megszorítana elmegy az adás

Szalad az idő, ki hinné, az ország egyik legnézettebb tévécsatornája, a Heti tévé immár ötesztendős.

Nos, ha bárki ezen kötekedne, elmondom, nemcsak holnap este héttől, hanem már korábban is voltam Péter úgynevezett meglepetés vendége. Esküszöm, korábban is szerepeltem már képernyőn, de soha annyian nem kerestek meg mint a legutóbbi, Heti tévés szereplésem után. Kezdtem azt hinni, hogy kötelező  nézni.  Csesztettek, korholltak, elküldtek melegebb éghajlatra, de akadtak gratulálók is. A nézettségi adatokat is közzétehetem.

Egyébként tévét alapítani, gründolni nem művészet. Pénz, sok pénz és tehetség kell hozzá semmi más. Ám ugyanezt a semmiből megteremteni az már valami. Szerintem Péter barátomon kivül más nem is lenne képes ilyen bravúrra. Megnyerő mosolyával, leplezetlen kekeckedésével, egyedülálló figura a hazai műsorvezetők között. Nagynevű, híres emberek, közérdeklődésnek örvendő politikusok egymásnak adják a kilincset  a  studió előszobájában.

Nála szerepelni, vendég lenni óriási megtiszteltetés. Köszönöm a ma esti lehetőséget. Gondolom Péter ,mint mindenkire már rám is  fenni a fogát , megpróbál majd kizökkenteni a komfortzónámból, de nem hagyom magam. Elárulhatom, ebben a nyavalyás időben interneten át beszélünk majd. Semmi rizikó, ha nagyon sarokba szorítana, egyszerűen elmegy majd a térerő. Mifelénk egyébként is gyenge az internet.

Nem feledem mindannyunk jókivánságait tolmácsolni a Heti tévé ötödik születésnapja alkalmából. Ha azt mondjuk,  bis hunder czvancig… magyarul még 120 évig. Erre a szokásos válasz – ne befolyásold a Teremtő akarát, ha kevesli felőlünk megtoldhatja, akár kétszerannyival is. Ámen!

Akkor találkozunk csütörtökön este hétkor a Heti tévében!

Kerényi László képei –