Csak most, csak Önnek – előzetesen  – itt látható az öt esztendős Heti tévé ma esti hét órás vendége – a képernyőn Breuer Péter a legendás műsorvezető szerénységemet faggatja
Péter, tudsz róla, hogy a tegnap esti programból töröltek? Ezzel hívtam a tulajdonos nagyfőnököt, amikor a körmömet lerágva vártam a sugárzást. Majd mindkettőnket helyretettek – ez a vendégeskedés , szerdánként kimarad. Tehát mi ma mondunk , nem csütörtököt hanem szerdát.

Volt egy kis gubanc, de már elmúlt . Kiegyenesítettük mint a járványgörbét. Igaz, hogy a nézettség csak este hétkor tetőzik, de most, csak most, csak Önnek, kivételesen , házhoz viszük, tálcán kínáljuk az esti hét órás meglepetés vendégét. Jómagamat, aki időnként megadta a szót a Heti tévé legendásan jó műsorvezetőjének Breuer Péter barátomnak. Nem titok , szájmaszk nélkül beszélgettünk, s betartottuk egymásközti csaknem 180 kilométeres védőtávolságot. Rájöttem , rájöttünk mire jó a skype. Most, hogy meghallgattam magamat, rájöttem ezzel a technikával akárkivel magam is készíthetek interjút. Csak legyen aki kérésemre bekapcsolódik, s jobb híján ehhez van kedve ebben a karanténos világban. Majd ugyanitt lehet fikázni, lehet dicsérni meg beszólogatni. Várom a véleményüket. Előtte viszont szögezzük le, ma Magyarországon az ötéves Heti tévé, amelyet Breuer Péter alapított a maga kategóriájában az első, a legjobb.

Jut eszembe a korábban velem készült beszélgetést még húszszor leadták. Csodálkoztam is a kései reakciókra. Gondolom ez is többször szerepel majd a programban.  Kell is a sok ismétlés, hogy megértsék.