ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT! MÁJUS 11-ÉN NÉZZE A MISKOLC TELEVÍZIÓ MŰSORÁT! – kik lesznek az idei  díjazottak – meglepetések várhatók

 

 

Ünnepi műsorral készül a Miskolc TV. A város napját ma nem tudjuk úgy együtt ünnepelni, ahogy az elmúlt évtizedekben, de a különleges alkalom – a járványhelyzet adta nehézségek ellenére is –, egy rendhagyó műsort hívott életre.

A város idei díjazottjait is megismerhetik. Miskolc polgármesterének, Veres Pálnak az ünnepi köszöntője után az ő személyükre is fény derül… Emellett számos meglepetéssel is készülnek a Miskolc Televízió munkatársai.

Hétfőn délután két órától késő estig ritkán látható és különleges kortörténeti dokumentumok is előkerülnek az archívumból: kisfilmek, riportok és egy több mint 70 éves (!) felvétel is látható lesz. Az adásban az elmúlt évtized díszpolgárainak egykori portréit is levetítik, felelevenítve az egykori pillanatokat, emlékezve azokra is, akik már nem lehetnek közöttünk.

Az ünnepi műsort május 11-én, délután 2 órától késő estig a Miskolc Televízióban és honlapukon is https://minap.hu/eloadas figyelemmel kísérhetik.