Ki emlékszik Tasnádi Andrásra,  Kukacra – ki mit tud – igaz e, hogy disszidált valamikor Olaszországba – a közös memória segíthet
ismeretlen

Egy kis segítséget kérnék.

Volt egy kedves osztálytársam a miskolci Kossuth utcai általános iskolában.Tasnádi volt a vezetékneve.  Most telefonáltak, Andrásnak hívták.

A Szamuely Tibor utcában laktak , ott a Rudas László utca környékén. A szülei a Belügyminisztériumban dolgoztak, így gyakran vezényelték őket ide oda, s a gyerekeik nem sokáig jártak Miskolcon iskolába. Hárman voltak testvérek.

Beceneve Kukac volt, s testvérei szerint annak idején azt mondták, disszidált Olaszországba. Ha valaki tud valamit a hollétéről vagy van képe is  róla, nagyon szépen megköszönném. Ha esetleg még valaki emlékszik is rá, ossza meg ezt velem. Telefonom 20 2192391  vagy 30 9310069 esetleg az info@szantograf.hu mail címre is írhat.

Csanyik majális park – a szülői munkaközösség Kató tanárnővel. Egésznapos kirándulás a Bükkben. Balról jobbra – Újjné, Komlossyné, Straubné, Szántóné, Lázáriné, Kató tanárnő és mögötte Jobbágyné
Ez volt a mi osztályunk – 1957 első osztály – ezen még nem látom a Tasnádit.