Szelektív-, zöld- és üveghulladék gyűjtőzsákok vehetők át a szolgáltatónál  – Miskolcon
szelektiv hulladék

 

 

A megnövekedett igényekre tekintettel 2020. május 31-et követően ismételten lehetőséget biztosít ügyfeleinek a BMH Nonprofit Kft. az ingyenes szelektív-, valamint zöld- és üveghulladék-gyűjtőzsákok átvételére ügyfélszolgálati irodáiban, így Miskolcon a József Attila utca 53. szám alatt is.

 

A gyűjtőzsákok átvételére kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után van lehetőség a zsakigenyles@bmhnonprofit.hu e-mail címen.

 

Kérik az ingatlanhasználókat, hogy az időpontkérésben a szolgáltatásukhoz kapcsolódó adatokat — felhasználó neve, felhasználási hely címe – megadni szíveskedjenek.

 

A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az ügyfelek és dolgozók egészségének megőrzése érdekében az ügyfélszolgalati irodák továbbra is zárva tartanak. Az irodákban kizárólag a gyűjtőzsákok átvételére van lehetőség, egyéb ügyintézésre nincs mód.

 

A gyűjtőzsákok átvétele során kötelező a szájat és orrot eltakaró eszköz (védőmaszk, sál, kendő) viselése.

 

A szolgáltató arra kéri az ügyfeleket, hogy kizárólag az előre egyeztetett, és a BMH Nonprofit Kft. által visszaigazolt időpontban érkezzenek, egyéb esetben nem áll módjukban kiszolgálni az oda érkezőket.