Lottózni – csak szépen ahogy csillag megy az égen – milliárdokat herdálunk el a blindre számokkal

Mára az egyik leghatékonyabb kitörési pont a középszerűségből egy óriási nyeremény valamelyik szerencsejátékon. Ez az egyetlen lehetőség, ahol háromszáz forintos befektetéssel gondtalanná válhatunk. Bizonyára már mindenki belegondolt , hogy mit is tenne néhány milliárd forint birtokában.  Fejben már elosztotta, beosztotta, hogy próbára tegye azt a mondást miszerint a pénz nem boldogít. Mármint a kevéske.

Jómagam is játszom. Nem most kezdtem, s időnként még a véletlenszerűség és a tudományos tippelés közötti kapcsolatrendszerek is felkeltették a figyelmemet.  Majd szembesültem azzal, hogy a játékosok óriási többsége folyamatosan ugyanazokkal a szám variációkkal kisértik a szerencséjüket. S fogalmuk sincs arról, hogy azt az öt számot már valamikor egyszer , egyszerre kihúzták.  Nem is sejtik, hogy az ő számaik régen valakinek már sok sok milliót hozott. Honnan is tudnák.

Igaz a szerencsejáték zrt abban érdekelt, hogy minél többen , s minél többet adózunk Fortuna Istennő oltárán. Ám ha tényleg nyerni akarunk érdemes a régi megszokott számainkat szelektálni, hátha olyanokkal játszunk amelyek már egyszer sokat fialtak

Nos, számukra ajánlom a lottómonitort. Egyszerű aplikáció, gyorsan letölthető az okos telefonra. Itt bepötyöghetik azokat a számaikat, amelyekkel játszanak. S már is megtudhatják, hogy az az öt vagy hat szám amivel milliárdokra sóvárognak, már ebben a viszonylatban nyerők voltak, mondjuk 1959 vagy 1983 nyarán. Mert itt ezt is pontosan kimutatják. Azt is, hogy az adott számok közül hányszor volt négyes vagy hármas és még kettesek is kiolvashatók.

Játszunk okosan – igaz, egy szelvény háromszáz forint , a szerencse meg vak, de némi gondossággal legalább a csalódást megtakaríthatjuk

Egyébként úgy jó másfél évtizede Soltész Krisztián barátom szerkesztett egy hasonló szoftvert, s CD lemezre írta. Ez még a szerencsejáték oldalán található számlistából szelektálta a tippeket. Általában elsőre mindenki nehezen fogja fel, hogy idáig soha nem húztak ki öt különböző számot kétszer. Tehát semmi esélyünk nincs a főnyereményre, ha olyanokat ikxelünk , amelyek már az adott viszonylatban nyerők voltak. Sőt azt is kiderítettem, hogy a négyes viszonylatban se jelent meg kétszer a listán. Tehát amit ajánlhatok, hogy a monitor segítségével térképezzük fel a számainkat, pénzt takarítunk meg, ha lemondunk arról az öt számról, amely már valamikor régen ebben a párosításban befutó volt a hazai lottó történetében.