Online változatban is megrendelhető, postafordultával küldöm  – 20 2192391  vagy info@szantograf.hu – az utolsó példány is elkelt
Castrotól Kádárig - készül az új könyvem - karácsonyra jelenik meg -a kis magyar valóság alulnézetből Az a kedves fiatalember Kádár János oldalán balról Horváth Jenő az Aliga II. üdülővezetője aki sokat elárult az ottani elit skanzen világáról. Köszönet neki a fotókért és a visszaemlékezésért.

Ki gondolta volna, hogy ez lesz az egyik legsikeresebb művem. Él még a Kádár kultusz, sőt a mai fiatalok is egyre élénkebben érdeklődnek, milyen is volt a hajdani pártelit luxusa.

Volt e dőzsi-habzsi a Balatonaligai üdülőben. Gyerekként több nyáron át dolgoztam ott – s később még a Balaton más vendéglátóipari egységeiben is melóztam annak idején.

A különbség számomra  – Aligán nem ismerték a borravaló fogalmát, a szántódi révcsárdában mindennap annyit kaptam zsebbe, amenyit drága Édesanyám egy hónapban keresett Miskolcon a malomban. A pártelit viszont olyan kispolgári csökevénységnek vélte a jattot, nem akartak megalázni ha az asztaluknál kiszolgáltam.  Pardon, volt egy kivételt – egy este Kádár János társasága bejelentkezett az Aliga 1. presszóba, asztalt foglaltak. A testőre, aki előre jött egy piroshasú százast csúsztatott a zsebembe – a góré, a  főnők küldi, tette hozzá. Akit érdekel a mostani első kiadás megkaphatja megrendelésre  online formában – 600 forint számlára – a pénzt előzetesen a 11773346 01201761 számlaszámra kell utalni. Postafordultával megy a könyv.

Mariska néni valamit súg a férjének…
Az a bizonyos Kádár luxusvilla a parton
Demján Sándorral , a Skála avatásán
Megéri a pénzét – 600 forint az online változat