FOTÓK: Vigyázat! Random kijelölt utakat zárnak el dühös autósok – A teljes rendszerváltást követelik 2020-09-19 Facebook 

 

Magyarország számtalan pontjára tervez autós útlezárásokat egy civil tömörülés a mai napon annak érdekében hogy kifejezzék tiltakozásukat a kormány politikája és intézkedései ellen.

Nemrég épp az M0-s autóút 19-es lehajtójánál a benzinkútnál állta el pár dühös autós az utat. Autóikat keresztbe parkolták az úton, így tüntetnek. A rendőrség hamar a helyszínre ért és megszüntették az útzárat.

Úgy tudjuk a tagok a közösségi oldalon szervezik a tüntetéseket és az akcióval a teljes politikai rendszer leváltását szeretnék elérni.

A gyorsan szerveződő csoport cikkünk írásakor már több mint 6500 tagot számlált és amolyan “véletlenszerű”  autós útlezárásokkal igyekszik majd több városban elérni kitűzött célját, amihez reményeik szerint többen majd “menetközben” is csatlakoznak.  A közösségi portálon szerveződő csoportban megyékre bontva találhatóak meg az érintett és tervezett helyszínek  

Frissítés: 15:19-kor már több, mint 11.500 tagja lett a csoportnak.

“A célunk teljes rendszerváltás. Szakértői kormány felállítása a mindenkori hatalom felelősségre vonása, vagyonok zárolása, titkosítások feloldása, az országunk újjáépítése. Ideje drasztikusan lépni ”
– Olvasható a szervezkedésre buzdító Facebook csoport leírásában.

Fotó: Trombitás Attila

Fotó: Trombitás Attila

Fotó: Trombitás Attila

Fotó: Trombitás Attila

Forrás: cyberpress.hu / Fotók és borítókép: Trombitás Attila