Orbán Viktor négy óra alvással is beéri – pirkadatra már a kolostorban van – Nagy Feró korrigálhatja a slágert – nyolc óra pihenés, megfelezve – ha megkérdeztem, volna
 Megdöbbentően keveset, naponta mindössze négy órát alszik Orbán Viktor – erről maga a miniszterelnök beszélt múlt heti interjújában annak kapcsán, hogy nagyon leterheltek az egészségügyi dolgozók.
A kormányfő rendszeresen pirkadat előtt kezdi munkanapját, tanúsítják a Facebook-oldalán megjelenő videói is, amiken látszik, szinte még sötét van, amikor megérkezik az Operatív Törzs üléseire. Orbánt nem a járványhelyzet ébreszti ilyen korán, tíz évvel ezelőtt is téma volt, hogy beéri napi 3-4 óra alvással.

Nagy Feró, Babos azonnal reagált a miniszterelnök bejelentésére – közölte már is átírja a nyolc óra pihenés 8 óra munka című slágerét. Már a 4 órás pihenésnél tart, de még csiszolni  kell a rimeken. Na, meg újra kell számolni a plusz 4 órát hová is tegye. A napi 24 órás változtatás szóba se jöhet.

Persze nem kell mindent komolyan venni. Ha rajtam múlik, megfelezem a maradék négyet a szórakozással és a munkával. A dallamvilág továbbra is jó, de az idők szavára nagyon oda kell figyelni – mondotta, volna Babos úr a Keresztanyu szappanoperában – ha megkérdeztem, volna.