Indul a JR Sztorik – kedvencem ez a szappanopera
Jóban rosszban velem 1

JR Sztorik néven új online háttérműsor indul a Jóban Rosszban sztárjaival. Bugár Anna, Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka és Suhajda Dániel az otthonukban beszélgetnek vendégeikkel.

A korábban #nofilterlive néven indult kezdeményezés március 31-én szerdán 18 órakor JR Sztorik néven folytatódik. Bugár Anna, Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka és Suhajda Dániel a koronavírus okozta körülmények miatt első alkalommal Zoom-on fog bejelentkezni a JR Sztorik – Különjárat című beszélgetős műsorban a Facebookon. A műsor vendége ezúttal Sári Évi lesz, aki nemrég epizódszereplőként tűnt fel a Super TV2 sorozatában.

Nyári Darinka elmondta: a JR Sztorik elsősorban a sorozat nézőihez, rajongóihoz szól. A Jóban Rosszban csapata csupa remek emberből áll, legyen szó színészről, kreatívról vagy stábtagról, és szeretnék, ha ezt a nagy családot a közönség is megismerhetné.
Kiss Ernő Zsolt kiemelte: a műsort maguk szerkesztik, vágják és folyamatosan keresik az ehhez szükséges technikai lehetőségeket. Most megújult formában jelentkezik majd az élő háttérműsor több kameraképpel, animált grafikákkal, extra tartalmakkal.

A műsor célja, hogy kulisszatitkokat, érdekességeket áruljanak el az immár 16 éve futó kórházsorozatról, ugyanakkor a kötetlen beszélgetésekben a színészek családi élete is rendszerint szóba kerül.

A rajongók exkluzív tartalmakat, kimaradt jeleneteket és kulisszák mögötti videókat láthatnak a tv2play.hu/jobanrosszban oldalán.

JR Sztorik – Különjárat március 31-én 18 órakor a JR-Sztorik Facebook-oldalán.

A beszélgetést itt lehet követni – Facebook.com/jrsztorik