A trendi cuccokra vadászó hölgyek találkahelye – megnyílt a My gardrób – csak van feltámadás  – beszéljenek a képek

Sosem reméltem, hogy ismét újjá éled ez a nívós butik, a miskolci belváros szívében a Pátriaház alatt. Emlékezetem szerint a nyolcvanas évek elején elsőként nyitottunk itt divatáruboltot, Rita néven. Majd egy idő után váltottunk és mobiltelefonokat árultunk. Az utóbbi évtizedben pedig egy forgalmas cipészet volt ,  míg nem a mester egészségi állapota megromlott és kiköltözött. A mostani járvány idején pedig hónapokig üresen állt az üzlet, mígnem visszanyerte az első, az eredeti funkcióját, s megnyílt a My gardrób az igényes hölgyek butikja.

Most még nem árulom el, hogy ki volt az a tettre kész mindenre elszánt vállalkozó, aki fantáziát talált ebben a boltban, s tökéletes csak a nőkre jellemző érzékkel megálmodta a dizájnt és egy csodálatos butikot varázsolt ide.

Remélhetően, hamarosan a Vágatlanul adásban megszólal a tulajdonos és elmondja, ez még csak a kezdet.  Egy olyan butikot akarnak, amely a különleges, trendi fazonú cuccokra vadászó hölgyeknek az állandó találkozó helye lesz a My gardrób.