Mindig Tévé , amely nem mindig jó – megleptek,   három havi bosszúságért 10 nappal akartak kártalanitani – noha beismerték , gagyi volt a boxuk

Egy telefoncsörgés zavarta meg a délutáni szúnyokálásomat. A Mindig Tévétől kerestek, gyors adat egyeztetés, álmomból felriasztva is fújtam a paramétereimet majd a kedves hölgy közölte – örömhírrel szolgál, kérésem pozitiv elbírálásban részesült. OIvadoztam.  Végre valami kellemes is történik velem a tegnap bírósági tárgyalás után.

Nos, az volt  ugyanis, hogy újított a Mindig Tévé, míg korábban egy chipes kártyát adtak és ezt bárholm  bármilyen vevőboxba betehettem, egy fél éve egy komplet dobozzal leptek meg, mondván ez lesz a jó.  Hiába nem akartam, hiába mondtam, számomra a régi megoldás a praktikus, amelyet bárhová magammal vihetek. S az autóban vagy a nyaralóban is használhatom.

Már kezdtem beletörödni, mikor úgy négy hónapja az új box megadta magát. Úgy 10 percenként megnémult és a kép is átment szivárványba.  Tekintettel a járvány helyzetre egy ismerőst kértem meg, hogy vigye el a tévét a szerelőhöz és a boxot( nem ingyen)  a miskolci irodájukba. Nos, a szerelő 3 ezer forintért megmondta a tévékészülékem hibátlan. A miskolci Mindig Tévé irodában pedig hetente frissitették a box memóriáját – sajnos nem az enyémet , mert ha azt is akkor nem vagyok annyira hülye, hogy ezt a procedurát idáig eltürjem.

Végül négy hónap után jött egy szerelő,aki kicserélte a boxot és leigazolta a hibát. Megjegyezte , nem egyedi a problémám ,  szériahiba, már régen cserélni kellett volna. Erre kértem az ügyfélszolgálattól, hogy az elszenvedett anyagi károm mérséklésére adjanak három hónapi jóváírást. Ígérték intézkednek.

Na, erre ébresztettek ma délután. A kedves hölgy megörvendeztetett – kaptam 10 napot pluszban – a három havi üzemképtelen szolgáltatásért. Megköszöntem.  Majdnem egy tanácsot is adtam hozzá, hogy hová tegye a cég nagylelküségét. S persze lemondtam a kegyről, amelyhez sem elnézés, se bocsánatkérés nem párosult. Mindenesetre ha letelik a szerződésem velük, körülnézek van e komolyabb konkurrensük.