Szolgáltatásait fejleszti a Magyar Telekom Nyrt

 

 

A Magyar Telekom fejleszti szolgáltatásait Miskolc belvárosában, hogy az itt élők számára is elérhető legyen a távközlési vállalat korszerű és modern kommunikációs kínálata.

A fejlesztésnek köszönhetően a szolgáltatások lefedettsége és minősége jelentősen megnövekszik, biztosítva ezzel a miskolciak digitális hozzáférhetőségének emelését.

 

A fejlesztési munkálatok megvalósítása forgalomkorlátozással jár, amely a külső forgalmi sáv, valamint a fél útpálya lezárását érinti.

A forgalomkorlátozások és sávlezárások szakaszosan, a munkavégzés folyamatának megfelelően történnek.

A kivitelezésnek köszönhetően az érintett területek járdaszakaszai új burkolatot kapnak, a munkálatok során a járdák 1-2 napra szakaszosan lezárásra kerülnek, azonban az elkészült járdalap már alkalmas lesz a gyalogos közlekedésre.

A járdák és a munkálatokkal érintett útszakaszok aszfaltozása miatt a későbbiekben is korlátozott ideig tartó lezárásokra kell számítani.

A fejlesztés jelenlegi üteme a Madarász Viktor, Papszer és Mélyvölgy utcákat érinti, ezt követően pedig a Horváth Lajos utcán lesznek részleges forgalomkorlátozásokok.

Kérjük, hogy a munkavégzés ideje alatt az említett szakaszokon a járművezetők fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Köszönjük a járművezetők és az érintett szakaszokon élők türelmét és megértését.