Idei Gundel-díjazottak

 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a mai napon – Gundel Károly születésnapján – megtartotta hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését. A szakma idén 8. alkalommal döntött Gundel Károly-díjazott személyéről.

Gundel Károly

A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 16 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a „szakma Kossuth-díjára”. A Kitüntetési Bizottság a 2021. évi Gundel Károly-díjat Berkes Gyulának, a Biarritz Étterem tulajdonosának és az encsi Anyukám mondta Étterem tulajdonosainak, Dudás Szabolcsnak és Dudás Szilárdnak ítélte oda.
A Gundel-díj ünnepélyes átadására a bizonytalan járványügyi helyzet miatt a jövő évben megrendezendő MVI Gálaebéden kerül sor.

Köszönjük a Szakmának, Kollégáinknak, de legfőképpen a fantasztikus Vendégeinknek!
“A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a mai napon – Gundel Károly születésnapján – megtartotta hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését. A szakma idén 8. alkalommal döntött Gundel Károly-díjazott személyéről.
A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 16 jelölt közül választotta ki azt a személyt, akit a méltónak talált a „szakma Kossuth-díjára”. A Kitüntetési Bizottság a 2021. évi Gundel Károly-díjat Berkes Gyulának, a Biarritz Étterem tulajdonosának és az encsi Anyukám mondta Étterem tulajdonosainak, Dudás Szabolcsnak és Dudás Szilárdnak ítélte oda.”