Talán érdemes lenne sokkolni az oltatlanokat – vírusként terjed a népbutitás – a gépi lélegeztetés nem egy életbiztosítás

Ez tényleg nem hülyeség. Szerintem sokkal hatásosabbak ezek a nem éppen szívderítő fotók mint egy-egy prominens mentőfőorvos vagy egyetemi kórházigazgató oltakozásra való buzdítása. Tőlünk északra ezekkel a szörnyűséges szívszorító képekkel agitálnak a mielőbbi oltásra. Állítólag a kormány kimondta, jelenleg már nem nincs erő az oltatlanok meggyőzésére. Sajnos vírusként terjed osztódik a népbutító marhaság, hogy a vakcinával csippeket ültetnek a bőrünk alá. Egy világméretű emberkisérlet részesei lettünk, így akarják megrítkitani a föld lakosságát. Persze ennél nagyobb és orbitálisabb butaságokat is terjesztenek, s nem csak az interneten.

Éppen filctollal jegyzik fel a halál beálltát.Ha a dohányra lehet sokkoló képeket tenni ezeket is ki lehet plakátolni. Szorólapozni vagy SMS formájában terjeszteni.

Különben részemről sokkal egyszerűbb lenne ha az egyébként túlterhelt körzeti orvosok telefonon hívogatnák az oltatlanokat. Nekik magyaráznák el milyen is az amikor valaki lélegeztető gépre kerül. Hozzátéve, hogy minálunk kevesen ússzák meg élve ezt a fajta a gyógymódot. Egy románia orvosnő szerint ennek két oka van, vagy még több. Hiába vannak drága lélegeztető gépek ha az asszisztencia gyakorlatlan a használatukban. Kevesen értenek hozzá, túladagolják az oxigént vagy nem kellő gonddal kezelik a készüléket. Így aztán laikusként magam is azt mondom jobb két három tűhegyes szúri mint egy jégcsákányos gépi lélegeztetés.