Dolgozói elismerések a MIVÍZ-nél

 

 

 

A Miskolci Vízmű Kft. 2021. januárjától bevezette a hónap és negyedévben kimagaslóan teljesítő dolgozók elismerését. Azonban az év végéhez közeledve további két főt, mint az „Év legjobb Dolgozóit” is kitüntetéssel jutalmazott a MIVÍZ Kft.

Kajtár Mónika műszaki igazgatói főmunkatárs és Kapiné Bodnár Ida laboratóriumvezető vehették át az elismerő oklevelet 2021. évben nyújtott kiemelkedő teljesítményükért.

Az okleveleket Nyíri László ügyvezető adta át december 15. –én. Sajnos a társaság rendszeresen, decemberben megtartott évértékelőjét – a koronavírus világjárvány miatt – el kellett halasztani, így csak szűk körben kerültek elismerésre a MIVÍZ kollégái.

 

Kajtár Mónika – 2019-ben lépett be a társasághoz, mint vízbázisvédelmi koordinátor. Munkáját 2020. decemberétől, mint műszaki igazgatói főmunkatárs látja el. Mindennapi feladatait folyamatosan, munkakörén túlmutatóan, lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon teljesíti. Innovatív szemlélettel, proaktív módon, kreatív megoldásokkal támogatja a MIVÍZ Kft. által kitűzött üzleti céloknak az elérését.

 

Kapiné Bodnár Ida – 2007-től dolgozik a MIVÍZ Kft-nél, mint mikrobiológus. 2017. májusától laboratórium vezetői feladatokat lát el. A hivatását nagy lelkesedéssel, precizitással és felelősséggel végzi.