Plusz egy Aldi áruház  Miskolcon a Győri kapu határán –  gondozottabb, rendezettebb lesz a környéke
Kulcsár Dénes interjút ad a Miskolci Televíziónak
Ez volt a bútoráruház – ennél ideálisabb helyet nem is találhatott volna az Aldi

Hamarosan egy új bevásárló üzlet nyílik Miskolc belvárosa és a Győri kapu határán, a valamikori Domus Áruház földszintjén.

Itt lesz az új parkoló – s a főútvonal irányból is be lehet majd hajtani
Az Aldi ügyvezetője Kulcsár Dénes és és Filep Csongor a hálózatfejlesztés vezetője

Kulcsár Dénes az Aldi ügyvezető igazgatója, dr. Varga László országgyűlési képviselő  képviselő és Badány Lajos Miskolc alpolgármestere együttesen jelentették be az örömhírt az áruház előtt. Mindannyian hangsúlyozták örvendetes,  nem egy zöldmezős beruházásról van szó és ismerve ennek az üzletláncnak az üzletpolitikáját ,  stílusát biztosra vehető, a Nagyváthy utca egy szám alatti épületkomplexum környéke is rendezettebb, gondozottabb lesz.

Ez a közeljövőben megnyíló áruház lesz immár az Aldi harmadik üzlete Miskolcon. Természetesen ez semmiben nem lesz más, mint az eddigiek csupán azzal az előnnyel kecsegteti a környéken élőket, hogy közelebb lesz. Mindannyian tudjuk,  az Aldi áruválasztéka kínálata megegyezik a németországi, a nyugat-európai boltokéval. A tulajdonos, a cég vezetése kényesen ügyel arra az uniós előírásra, hogy minden országban alkalmazkodniuk kell a helyi elvárásoknak, ízlésnek viszont sehol nem lehet különbség az  áruik minősége között. Egyébként az Aldi egyik legfőbb erőssége a termékeik, az élelmiszerkínálatuk magas minőségi színvonala.

Kulcsár Dénes ügyvezető igazgató elmondta ebben az új áruházban is 25-30 alkalmazottat foglalkoztatnak majd és ezzel együtt az itteni létszám meghaladja majd a hetvenet. Varga László a terület országgyűlési képviselője és Badány Lajos alpolgármester ígérte,  a maguk részéről minden támogatást megadnak a cégnek. Szeretnék, ha a jövőben még tovább bővítenék az üzletláncukat a városban. A mindig zsúfolt parkolójuk azt bizonyítja városunk lakói megkedvelték az Aldit.

Egyébként a bejárattal szemben van egy nagy üres placc, amelyet autóparkolóvá alakítanak, s úgy, hogy a  főútvonal irányából is megközelíthető legyen.  Szerencsére ez a terület nincsen fásítva viszont a parkoló szegélyét körbe ültetik árnyat adó zölddel.

Kerényi László képei