Szóval az úgy kezdődött ez a szimpatikus sportember olvasta , hogy mi történt a miskolci posta előtt( a felvételen pedig már állítja, ő bizony semmit nem olvasott a témában, na akkor most ki mondta a frankót?)  amikor velem szembe intézkedtek a két rendész. Majd miután elolvasta az erről szóló tudósítást elment a rendészet igazgatójához tanúnak jelentkezni. Ez a rendészet igazgatójának a véleménye. Neki ez kapóra jött mivel a rendőrnő nem talált neki tetsző tanúkat csak 12 olyan személyt, akik a valóságot tükrözték. Ezért kérte a rendészetet küldjenek neki tanúkat.  A sértett kollégák a legjobbakat ajánlották be. Kár, hogy a törvényszéki tanácson ez az úr elvérzett.

Sebaj, mint tanú megbukott, mégsem vonták felelősségre.

Mentegették, hogy időmúlás okán meséli el a történetet cirka hét féle verzióban. Késes, katonás pisztolyos megcsillanó formában. Ez az időmúlás pedig valahogyan sántít, hiszen ez a felvétel nem sokkal a történtek után készült, s éppen azért mert az illető memóriája már akkor is szelektív, szakadozott volt.

A helyszín a kapitányság meghallgató szobája, amelynek a kamerái a kikulcsolástól a bezárásig működnek. Mégis legalább 37 perc hiányzik a teljes felvételből. Állítólag a rendszergazda megvágta, átszerkesztette. Szerencsére a főbb részeket nem törölte, tehát várom a megosztóról a folytatást….