Ez a szimpatikus sportember aki önként jelentkezett tanúnak a rendészetnél- ő az aki látta, s elmesélte , hogy támadtam rá a békés rendészekre, késsel, fegyverrel – számára a mattfekete fegyver még meg  is csillant – a törvényszéken kizárták a vallomását mégis megússza – hét féle verzióban viziónálta az igazmondó játékvezető  – 2017 – 2022 és ennek már sosem lesz vége
petroczy attila

Tudni kell, hogy ez a legnagyobb videomegosztó portálon keringő rendőrségi felvétel egy részlete.  Helyszíni bizonyítási kisérlet a miskolci nagy posta előtt. Az úr felment az emeleti irodájába és onnan magyarázta, instruálta, hogyan tartsam a játékpisztolyt.  Amit a rendőrnő a bucsúba vehetett.

Csípőmagasságba, majd mell magasságba végül a fejem fölé tetette. hogy ő lássa. Legyen sikerélménye. Különben, hogyan kerül ő a képbe – nos a rendőrnő aki ezt a kisérletet vezette nem talált neki tetsző tanúkat err felhívta a rendészet igazgatóját küldjön neki embereket. Örömmel, tette hozzá hiszen ketten is vannak akik olvasták az erről szóló bűnügyi tudósítást és nála jelentkeztek tanúnak.

Majd ez az úr azzal kezdte, nem is olvasta, ő látta és megkérték erre a misszióra. Azt mondja meg nekem egy jogász, egy jogvégzett ember, hogy a miskolci bíróságon miért nem nézték meg ezt a filmet és a szembesítéséről készültet sem. Miért nem vetették össze a rendőrnő feljegyzésével ami köszönő viszonyba sem került a filmen elhangzott szembesítési anyaggal. S hogyan tünhet egy kapitányságon a szembesítésről készült film legizgalmasabb része.  S igaz lehet, e hogy a kapitányság rendszergazdája kivágta, mert nem találta érdemlegesnek.  Ezt állította a rendőrnő – a volt nyomozó -a bírónő meg csont nélkül elhitte.

S már sosem tudjuk meg mi volt a gyerekmeghallgató szobában az a 37 perc alatt amíg bezárkoztak a rendőrnővel. Még az ügyészség nézhetett bele.

Remélem jól alszik!