Egy országos napilappal kevesebb – lehúzzák a rollót a Magyar Hírlapnál is
széles csomai

A tulajdonosi döntés értelmében a Magyar Hírlap Kiadói Kft. jövő hétfőtől határozatlan időre felfüggeszti a Magyar Hírlap napilap nyomtatott kiadásainak megjelentetését.

A Magyar Hírlap Kiadói Kft. azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy “a kedvezőtlen gazdasági környezet, a háborús infláció a kiadót is nehéz helyzetbe hozta”. Az újság online megjelenése azonban megmarad, folyamatos, a magyarhirlap.hu oldalon elérhető – tudatták, hozzátéve, hogy a kiadó fő tevékenysége erre a platformra helyeződik át. “Az olvasóink által kedvelt szerzők és rovatok továbbra is elérhetőek lesznek, a Magyar Hírlap-élmény tehát megmarad. A Magyar Hírlap Kiadói Kft. megköszöni az újság olvasóinak, hogy ilyen hosszú időn át kitartottak a Magyar Hírlap mellett” – fogalmaztak a közleményben. Az előfizetőket postai úton értesíti a kiadó a további, alternatív lehetőségekről – írták.

Címképen – Széles Gábor aki hosszú ideig menedzselte a hírlapot – mellette  a néhai Csomai Zoltán a Déli hírlap kisebbségi tulajdonosa volt.