Skip to content

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy – antenna és egy fura kód is van rajta

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy – antenna és egy fura kód is van rajta

Kisebb szenzációt okozott egy Mexikóban, azon is belül Veracruz városában talált, gömbszerű tárgy. Állítólag az égből érkezett, legalábbis a hírek és a megtaláló, a meteorológus Isidro Cano Luna szerint.

A tárgy egy fára hullva ért földet – írta erről a Vice. Hogy pontosan honnan érkezett, nem ismert, de az például kiderült, hogy van rajta antenna, és valamilyen utasítás vagy kód is. Többek szerint katonai holmiról lesz szó, és ugyanezt gondolja Isidro Cano Luna is, aki ezért felszólította a mexikói haditengerészetet, hogy haladéktalanul vizsgálja meg a gömböt.

A gömb állítólag fémből van, de nyílás például nincs rajta, hogy tüzetesebben is meg lehessen vizsgálni. Ez utóbbit a meteorológus egyébként nagyon nem javasolja: szerinte az sem elképzelhetetlen, hogy a tárgy űrkutatáshoz, például rakétához kapcsolódó eszköz lesz, így pedig az is lehetséges, hogy radioaktív.

A gömböt – amely nagyjából egy hete ért földet – mostanra állítólag elszállították, de hogy hova és kik, azt nem tudni. A téma közben az egyik legnépszerűbb lett a mexikói ufóvadászok körében, akik többször is publikáltak róla a fórumaikon.

 


Szántó István


Related article

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred technikai eszközeinek manővere miatt 2022. augusztus 3-án, szerdán napközben és a kora esti órákban is megnövekedett katonai járműforgalom várható az alábbi útvonalon: Hajdúhadház – M3 – M0 – M1 – M19 – Győr.

Kérjük, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopot, mivel annak mérete és sebessége, valamint haladásának módja eltér a...

0 Comment