TÁNCOLÓ FEKETE LAKKCIPŐK TÁLLYÁN –  KOMÁR LÁSZLÓ EMLÉK HÉTVÉGE – Szeptember 26. péntek
Komár László a  hazai popzene történetének legendás énekese, akit életében “Magyar Elvisnek” nevezett el a  zenész szakma és a közönség, akinek sajátos magyar stílusa a nagy amerikai rocksztárhoz kötődően ma már csak a dalokban él tovább. Fergeteges nyárbúcsúztató retro partival emlékeznek a 10 évvel ezelőtt elhunyt legendás énekesre Tállyán. A különleges emlék hétvégén, augusztus 26-án pénteken a Táncoló Fekete Lakkcipők Emlékzenekar, augusztus 27-én  a a Mondd kis kócos, a No miss,  a Táncoló fekete lakkcipők  és sok más örökzöld dal alkotójának,  Nagy Tibor Magnusnak a szerzői estjén a Madách Színház musical előadóinak a közreműködésével idéződnek fel az évtizedek óta nagyon sokak által kedvelt dallamok. 
KOMÁR LÁSZLÓ EMLÉK HÉTVÉGE
2022. augusztus 26. péntek
A Hungaroton Életműdíjjal kitüntetett énekes, Komár László 2022 őszén lenne 78 éves. Halálának 10. évfordulóján koncert és tánc:  tállyai Oroszlános Birtok udvarán zenél a Fekete Lakkcipők Együttes – Komár László emlékzenekar. Borvacsora és koncert 18 órától.
augusztus 27. szombat
Komár László dalainak szerzőjével, a neves Nagy Tibor Magnus “Best Continental European Composer”-  és “Grand Prix”-díjas zeneszerzővel G. Németh György producer beszélget kötetlen, jó hangulatban, zenével tánccal és borozással. Közreműködnek a Madách Színház musical sztárjai: Baranyi Annamária, Foki Vera és Borbély Richárd. A műsorban szó lesz a legújabb magyar musical, a “Benyovszky, a szabadság szerelmese” című darabról, amelynek a zeneszerzője Nagy Tibor Magnus.