Épületbontás miatt változik a forgalom rendje a Petőfi utcán

Változik a közlekedés rendje a Petőfi utca 11. szám alatti egykori oktatási központ bontása miatt szeptember 5-én, hétfőn délutántól szeptember 10-én, hétfőn reggelig.

 

Félpályás útzárra kell számítani a Reményi Ede utcától a Rácz György utcáig, a páratlan oldalon lezárják az utat és a járdát is, a belváros felé haladó autós forgalmat a megmaradó sávra terelik, a gyalogosok pedig a Reményi Ede – Meggyesalja utca felé kerülhetnek. A Diósgyőr felé haladó forgalmat a Rácz György – Hunyadi János – Dayka utca – Petőfi utca vonalára terelik.

 

Szeptember 10-én, szombaton a reggeli óráktól szeptember 12-én, vasárnap estig teljes útzárra kell számítani a Reményi Ede utcától a Rácz György utcáig, beleértve a Dayka hidat is.

 

A páratlan oldalon lezárják a járda és az úttest mindkét forgalmi sávját, valamint a Dayka híd – Petőfi utcai forgalmi csomópontot is. A belváros felé tartó járművek a Malomszög utca és a Reményi Ede utca felé, a gyalogosok a Reményi Ede utca – Meggyesalja utca felé kerülhetnek.  A Diósgyőr irányába haladó gépkocsi-forgalmat a Rácz György – Hunyadi János –  Malomszög utca – Petőfi utca vonalára terelik.