Skip to content

Nagy változások a rendőrségnél: három megye és négy fővárosi kapitányság vezetőjét cserélték le

Nagy változások a rendőrségnél: három megye és négy fővárosi kapitányság vezetőjét cserélték le
police

 

Szeptember elsején délután és este öt órán belül négy hírt is közzétett a rendőrség a police.hu-n, amikben vezetői változásokról számoltak be. Budapesten új rendőrkapitányt kapott az I., a II., VI., és a XIX. kerületi rendőrkapitányság is, az I. kerületben Márton Zoltán, a II.-ban Kecskés Tamás, a VI.-ben Plánk Róbert, a XIX.-ben Krammer György Zsolt tölti be ezentúl a tisztséget.

Mindemellett Fejér megyében Szabó Vendel, Veszprém megyében Dékány Balázs, Győr-Moson-Sopron megyében Varga Péter vette át szeptember elsejétől a rendőrkapitányságok vezetését.

Frissítés: szeptember másodikán délelőtt rendőrség szintén a police.hu-n tudatta: Heves megyében is új rendőrkapitányt neveztek ki, ott Mecser Tamás veszi át az irányítást.


Szántó István


Related article

ELFOGOTT FOGYASZTÓ ÉS TERJESZTŐ

Kábítószer-fogyasztót és dílerét azonosították majd fogták el a miskolci rendőrök. Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő...

0 Comment

KISVÁROSI HŐSÖK HOL VAGYTOK?

2022. 07. 19., k – 10:53 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kisvárosi hősöket keresünk! Olyan hírnököket, akik bemutatják a kisvárosukat*, uralkodnak a drogfüggőség felett, és...

0 Comment

Ezt már olvasta?