Átadták a Business Excellence 2022 díjakat az üzleti turizmus legkiválóbbjainak – a legjobb rendezvényhelyszín dijazottja, a Dohány utcai zsinagóga komplexum
Idén 12. alkalommal adták át a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak.

 

Kiemelkedően sokan, mintegy 1300-an szavaztak az idén 12. alkalommal kiosztott Business Excellence díj jelöltjeire. Akárcsak a szavazást, a Haris Parkban megtartott díjkiosztó ünnepséget is élénk érdeklődés kísérte.

A szeptember 19-i gálán Gál Pál Zoltán, a Business Traveller Hungary magazint is kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Jelezte: tudja, hogy a jelenlévők hangulata nem felhőtlen ezekben az időkben,  és elmondta, a VIMOSZ elnökeként látja, mekkora vihar áll mindannyiuk előtt.

Gál Pál Zoltán köszönti az egybegyűlteket

Fotó: Turizmus.com / Grósz Balázs

A Haris Park tulajdonosa, a munkaügyben éppen külföldön tartózkodó Haris Gergely online jelentkezett be a rendezvényre. Kiemelte, mennyire fontos elismerni a jó teljesítményeket, gratulált a jelölteknek és a díjazottaknak, végül sok sikert kívánt mindannyiuknak.

Haris Gergely videóüzenetet küldött

Fotó: Turizmus.com / Grósz Balázs

A díjátadási ceremónia és a kötetlen beszélgetésekre is jó lehetőséget kínáló fogadás megkezdése előtt „Újabb kihívások a turizmusban: energiaválság és infláció” témában folytatott izgalmas kerekasztal-beszélgetést a GKI Gazdaságkutató Zrt. szakembereivel, Molnár László vezérigazgatóval és Udvardi Attila executive managerrel Érczfalvi András, a Trend FM műsorvezetője. Elhangzott többek között, miért van mindenki két tűz között a turizmusban, szóba került az utazási kedv alakulása, a rezsikiadások és az infláció, és elemezték a konjunktúraindex augusztusi és szeptemberi adatait is.

A közel 40 perces, tartalmas beszélgetés egyúttal Turizmus Café sorozatunk legújabb epzódjaként is szolgál, miután a helyszínen filmfelvétel készült, amelyet olvasóink szeptember 21-én, szerdán reggel 9-kor megtekinthetnek a Turizmus.com YouTube-csatornáján, vagy csatlakozhatnak az eseményhez a Turizmus.com Facebook-oldalán.

közül. A corporate turisztikai szolgáltatók 10 kategóriában versenyeztek, a győztesek mellett 5 közönségdíjas és egy különdíjjal jutalmazott vállalkozás is vehetett át elismerést.

A díjátadóra megtelt a Haris Park nagyterme. Az első sorban balról Baldauf Csaba, az MSZÉSZ elnöke, Molnár Judit, a MUISZ elnöke, Békefi Anna, a Magyar Kongresszusi Iroda ügyvezető igazgatója és Erdei Bálint, az MTSZA kurátora

Fotó: Turizmus.com / Grósz Balázs

A 10 KATEGÓRIA GYŐZTESEI:

Legjobb Business Hotel – Budapest kategória:

IntercityHotel Budapest

 

Legjobb Business Hotel – vidék kategória:

Thermal Hotel Visegrád**** superior

 

Legjobb Rendezvényhelyszín – Budapest kategória:

HUNGEXPO

 

Legjobb Rendezvényhelyszín – vidék kategória:

BOTANIQ Turai Kastély

 

Legjobb Mobilitási Szolgáltató kategória:

Hertz Autókölcsönző

 

Legjobb Corporate Légitársaság kategória:

Qatar Airways

 

Legjobb Desztinációs Marketing – külföld kategória:

Horvát Idegenforgalmi Közösség

 

Legjobb Desztinációs Marketing – belföld kategória:

Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

 

Legjobb Üzleti Utaztató kategória:

OTP Travel Kft.

 

Legjobb Új Piaci Szereplő kategória:

Matild Café & Cabaret

 

KÖZÖNSÉGDÍJASOK:

Legjobb Új Piaci Szereplő:

Sándor–Metternich-Kastély, Bajna

 

Legjobb Business Hotel – vidék:

Grand Hotel Esztergom**** superior

 

Legjobb Rendezvényhelyszín – Budapest:

Dohány Zsinagóga Komplexum

 

Legjobb Rendezvényhelyszín – vidék:

Első Mádi Borház gasztroudvara – Mádi Udvarház

 

Legjobb Mobilitási Szolgáltató:

EUROPCAR (AVIAREPS Kft.)

 

A 2022. év Rendezvénytechnikai Megoldása Különdíj nyertese a Visual Europe Group lett a 19. FINA World Championship rendezvényen nyújtott szolgáltatásaiért.