RENDŐRSÉGI HATÁROZAT: LETÖLTENDŐ!

 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy szétvert mellékhelyiség megdöbbentő látványát, vagy éppen azt, amikor egy házi cica buktatja le a gazdáját képtelenség képekbe foglalni. De van, amikor egy helyszíni fotó is esztétikai értékkel bír. Képes összeállításunk az elmúlt évet képezi le, ráadás meglepetéssel.

Lezárt ügyek: A vécén állt bosszút

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 18 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. március elsején 17 óra körül egy kazincbarcikai kávézó mellékhelyiségét szétverte, az öblítőtartályt kiszakította a falból, ahogy a papírtartót is, illetve a wc tetejét is letörte. A fiatalember többek között elmondta, mivel nem találta ismerőseit a szórakozóhelyen, ezért mérgét kiadva törte össze a berendezést.

 

 

Termesztett csendélet

Kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 48 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. szeptember 27-ét megelőzően marihuánát termesztett otthonában, összesen 15 tövet. A Felderítő alosztály nyomozói a megtartott házkutatásuk során a cserepes cannabisokon túl szárított növényi gumót, illetve a kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket – őrlőt, cigarettapapírt – is lefoglaltak.

Macskafogó

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai a beszerzett információk alapján 2022. november 17-én 3 órakor megjelentek annál az ózdi háznál, ahol feltételezhetően egy körözött férfi tartózkodik. A házból kiszűrődő fény azt sejtette, hogy a szobában működik a tévé. Ekkor egy házi cica felugrott az ablakba, és a függöny félrelebbent. A rendőröknek ez a rövid pillanat is elég volt ahhoz, hogy egyértelműen beazonosítsák a keresett férfit.

 

Még aznap őrizetben

A miskolci rendőrök elfogták azt a párost, akik áldozatuktól erőszakkal elvették a táskáját. Az eltulajdonított tárgyat szemétgyűjtőbe dobták a az elkövetők.

 

A Bűncselekmények Áldozatinak Napja alkalmából készítettük az alábbi plakátot:

 

Karácsonyi üdvözletünk, és új évi jó kívánságunkhoz pedig egy letölthető csengőhang is társul.

LETÖLTHETŐ CSENGŐHANG