Az MRCC csapata május 12 és 20 között 12 versenyzővel és családtagokkal és a csapatot támogató segítőkkel 25 fővel részt vett az olaszországi Riminiben tartandó edzőtáborban
Az MRCC csapata május 12 és 20 között 12 versenyzővel és családtagokkal és a csapatot támogató segítőkkel 25 fővel részt vett az olaszországi Riminiben tartandó edzőtáborban.
Ez évben is a fókuszban az edzésmunka és a csapat egységesítésén volt a fő hangsúly. 
Sajnos az időjárás az előzetesen lefektetett terveket, programokat teljesen átírta, mivel az edzőtábor utolsó 4 napján Olaszország ezen részén vörös riasztás volt kiadva, ami azt jelentette, hogy minden hivatalos intézmény, iskolák, irodák és tengerparti üzletek nem nyithattak ki.
A környéken több utat is lezártak, különösen a mélyebben fekvő részeket, mivel a heves esőzés és a viharos szél járhatatlanná tette az utakat és a vasúthálózatot. Így érkezésünk után rendszerint másnap reggel raktuk össze az aznapi programot, edzésmunkát illetve aktivitásokat.  A 7 nap alatt így is sikerült több mint 600 kilométert és 4500 méter szintet összegyűjteni az erősebbeknek.
Az edzések mellett sikerült eljutni a legenda Marco Pantani sírhelyéhez amely a kerékpárosok számára egy igazi zarándokhely. Majd egy másik nap sikerült bejutnunk a Marco Pantani családja által létrehozott múzeumba, ahol az általa használt kerékpárok felszerelések, serlegek díjak voltak bemutatva, ami mindenki számára nagy motivációs élmény volt.
Mivel az MRCC kerékpáros csapata nem csak egy egyszerű csapat hanem egy nagy család is a lehetőséget kihasználva az egyik csapattagunk itt kérte meg kedvese kezét, természetesen meglepetés leánykérés volt amelyből a csapat is kivette a részét.
A csapat gyönyörű vidékeken járt, többször meglátogattuk San Marino várát de úgy gondoljuk, hogy ez a környék még tartogat számunkra meglepetéseket így azzal a tudattal jöttünk el onnan, hogy hamarosan visszatérünk.
Folyt köv.