Irány a hátsó szoba – mit kínál a Backroom – mindenkit vár a lepényes – nyálcsorgató a kínálat – hamarosan terasszal bővül

Jobb ha tőlem tudják meg, micsoda gasztronómiai különlegességek várják Önöket ma reggeltől Miskolci belvárosában. Ma hétfő reggeltől a volt Rita divat majd cipészet helyén megnyílt a Backroom lepényes .

Vidéki zsargonban szólva a Hátsószobának nevezett mini bisztró nekünk lett kitalálva. Szoboszlai János barátom hónapok óta készül erre a nagy dobásra, azt mondotta eleve olyan gyors harapnivalókkal lepi meg a vendégeit, amelyeknek még a legelszántabb fogyókúrázók sem képesek ellenállni. Például  csak lepényből 15 féléből lehet választani. Nem sorolom fel az összest, de a libamájas lila hagymalekváros  vagy a csípős marharagusra mindenkinek összefut a nyál a szájában.

Végig néztem a kínálatot, ha ezek között valaki nem talál kedvére valót az nem mond igazat. Valamennyi igazi újdonság – kár, hogy még nem szervezték meg a házhoz szállítást – de egy biztos egy hirtelen szerveződő partira  innen érdemes  olyan három tálcára valót vegyesen rendelni. S ha azt mondom, falusi krumpli lángos is van az étlapon , sima és szilvalekváros , biztos vagyok benne, holnaptól kezdődik a sorbaállás. Egyébként számomra ez a kedvenc, sajnos idáig csak a kocsonyafesztiválok idején kaphattunk ilyen ínyencséget a belvárosban.

Persze van itt még egyszerű, de nagyszerű szuper fűszeres hamburger – öröm ránézni – és igazi piacos tejfölös, sajtos lángos is. Természetesen ehhez megfelelő az üdítő kínálat is. Akik már jártak ott, megtapasztalták, szűkös a hely viszont hamarosan kész lesz a kiülős terasz is a bárszékekkel.

Napernyővel.  Reméljük minden szempontból gazdagabbak lettünk egy belvárosi látványossággal egy olyan késő éjszakáig nyitva tartó bisztróval ahová bármikor bemehetünk elverni az éhségünket, oltani a szomjúságunkat. Egészségünkre, köszönjük Jánosnak , aki összehozta ezt frontvonali hátsószobát…..