Nem kell vele együtt élni – csodaszer a psoriázisra – nem fertőző csak örökölhető – segítek a sorstársaimon – szabaduljon meg ettől a nyavalyától

Különös úri betegség a psoriázis.

Aki immár három évtizede ezzel él mint jómagam nehezen hiszem el, hogy végre megszabadulhatok ettől a nyavalyától. Gyakori viszketés a kézfejen és a könyök tájékon vagy a fejen rítkítva a maradék hajszálakat elviselhető, de nem megszokható.  Röstellni való kór hiszen minden kézfogáskor érzékelhető a recésen gyulladt bőr ezek után magyarázkodhatok , hogy nem fertöző csak örökölhető. Egyébként kitapasztaltam , hogy elsősorban feszültebb idegállapotban erősödik meg a tünet, amelyre idáig semmilyen krém vagy pirula nem használt.  Noha már egy német dermotologiai cég  kutatásában  is bevállaltam a kisérleti  nyúl szerepét.  Ingyen adták a gejzemicét,  amelyről naplót kellett vezetnem és havonta egyszer Budapesten leigazolták, egy fabatkát sem ér. Emlékszem egy barátom, a miskolci színes nyomda igazgatója egy millióért csináltatott magának egy speciális, álló szoláriumot és ezzel próbálta kivédeni az egész testét elborító bőrgyulladást, de nem segített rajta.

Most viszont elégedetten dörzsölöm a kezemet,a kisimultatt  s nem győzök álmélkodni mennyire selymes lett a bőröm. Hihetetlen. Tele a fűrdőszoba szekrényem  a sok hiába összevásárolt kence fincével, amelyek semmit nem használtak.

Esküszöm ez most nem a reklám helye, inkább úgy hiszem kötelességem sorstársaimat értesíteni – megvan a psoriázis ellenszere. Nem kiabálnám el – vártam csaknem egy hónapot, hátha önámítás – ne, hogy híú reményt ébresszek – de már  elújságolom a képen látható habból idáig mindössze egyszer fújtam le a kezeimet és azóta huss – eltünt a bőr krónikus gyulladása.  Valóságos csodaszer.

Köszönet érte Dr. Szobecki Zsolt bőrgyógyász, kozmetologus főorvosnak,  aki meglelte ezt az új készítményt. Egy helyen a miskolci népkerti patikában pedig  sikerült megvásárolnom.

Elképzelhető – hiszen ennek a bőrbetegségnek több fajtája van – nem mindenkinél hatásos , ezért érdemes a medicina megvásárlása előtt a szakorvossal egyeztetni. A borotvahab szerű, elsőre égető krém ugyanis nem olcsó, de aki ilyen problémával szenved évek óta annak már semmi nem drága.

Bővebben , bárkinek segítek az eligazodásban – 20 2192391  vagy info@szantograf.hu – nyugodtan keressen.