A Vasas Szerszám Központ: Miskolc legkiemelkedőbb szerszám szaküzlete
Közel három éve nyitotta meg szaküzletét Miskolcon a Phobex Kft., ahol a legmagasabb minőségű szerszámok széles választékát kínálják a vásárlóknak. Az üzlet nagy sikerét látva a vállalat 2022-ben elindította webshopját is (www.vasasszerszam.hu), hogy még szélesebb körben szolgálhassák ki vásárlóikat.

A vállalkozás már több mint két évtizede elkötelezte magát a minőségi szerszámok kereskedelme mellett. Véleményük szerint az emberek fokozottan figyelnek a minőségre és az ergonómikus, megbízható, tartós szerszámokat részesítik előnyben. Reagáltak is erre az igényre, és Miskolcon az Újgyőri főtér tőszomszédságában, a hosszú ideje funkció nélkül álló valamikori Vasas „Művház” épületét új életre keltve, megnyitották a Vasas Szerszám Központot, ahol 400 négyzetméteren, közel 20 ezer termék bemutatásával kínálják a legjobb márkákat, amelyek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról ismertek.

“Az elmúlt két évben tapasztaltunk egy folyamatos növekedést, ami azt mutatja, hogy igény van a minőségi szerszámokra.” – mondta Kocsák Gábor, a szaküzletet létrehozó Phobex Kft. ügyvezetője. “Az emberek rájöttek, hogy a jó minőségű szerszámokkal nem csak a munkájukat könnyítik meg, hanem hosszú távon spórolhatnak is. Ezért döntöttünk úgy 2022-ben, hogy elindítjuk webshopunkat, hogy még több vásárlót tudjunk kiszolgálni.”

A Vasas Szerszám Központ webáruháza kényelmes és felhasználóbarát élményt nyújt, ahol a vásárlók könnyedén megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket a lenyűgöző választékból. A  www.vasasszerszam.hu           –       egyszerűen kezelhető és néhány kattintással lehetőségünk van megrendelni a kívánt termékeket. A rendeléseket gyorsan és hatékonyan kezelik, így az ügyfelek, akár 24 órán belül kézhez kaphatják a megrendelt árut.

A szakértő csapatnak köszönhetően, a Vasas Szerszám Központban kiváló a kiszolgálás és mindig készen állnak arra, hogy tanácsokkal, javaslatokkal és megoldásokkal lássák el az ügyfeleket. Elkötelezettek az ügyfél elégedettséget illetően és külön figyelmet fordítanak arra, hogy mindenkinek segítsenek megtalálni a legjobb megoldást az adott munkafolyamathoz.

Kocsák Gábor hozzátette: „Cégünk rendeltetése, hogy megkönnyítsük ügyfeleink munkáját és segítsük őket a sikereik elérésében. Üzletünkben és webshopunkban a kínálat éppen ezért rendkívül széles skálán mozog, hogy minden iparág megtalálja a számára szükséges eszközöket, legyen szó akár hobbi barkácsolókról vagy profi kéziszerszámokat, elektromos szerszámokat, vagy mérőműszereket kereső szakemberekről.

Mi a titkunk? Semmi! Egyszerűen szeretjük amit csinálunk!

A világhoz való viszonyunkban pedig a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra helyezzük a hangsúlyt. Szem előtt tartjuk a környezetvédelmet, és arra törekszünk, hogy a legjobb hatásfokkal dolgozva a legkisebb sebet ejtsük bolygónkon. Támogatjuk a helyi közösségeket és szervezeteket, és aktívan részt veszünk a társadalmi felelősségvállalásban.

Piacvezetővé válni nem könnyű, de mi megcsináljuk! Ezt a jövőképet szem előtt tartva segítjük és inspiráljuk partnereinket a kihívások legyőzésében. Munkánk során arra törekszünk, hogy minden szerszámunk és termékünk a legmagasabb minőséget képviselje, mert hiszünk abban, hogy csak megbízható eszközökkel lehet kiemelkedő teljesítményt elérni.”

A Vasas Szerszám Központ szaküzlete Miskolcon és környékén ma már az első számú választást jelenti, amikor minőségi szerszámok megvásárlásáról van szó. Bárki, aki értékeli a minőséget és a megbízhatóságot, nem fog csalódni termékeiben és szolgáltatásaiban.