Tűzfal kiadó – Miskolc belvárosának legfrekventáltabb részén – hírdessen olcsón, hatékonyan
  Miskolc belvárosában, egyik legforgalmasabb helyén az MRCC kerékpáros csapatának felajánlottak egy épület oldalának hirdetéshez való felhasználását. Ennek a falnak a döntő részén az egyesületünket bemutató falfestmény készül, viszont egy kisebb részét meghagyjuk helyi cégeknek hirdetés céljából.
  Miért érdemes nálunk hirdetni: az MRCC kerékpáros csapata Magyarország legismertebb, legnépszerűbb kerékpáros egyesülete Facebook-on 4500 követővel, folyamatos médiamegjelenéssel. Ha a festmény elkészül, rendszeresen indítunk programokat a helyszínről. Az elhelyezkedése egy belvárosi főút, ahol minden miskolci rendszeresen megfordul. Pontos cím: 3501 Miskolc Csengey Gusztáv u. 3. A felület mérete miatt, illetve a csapat által generált médiafigyelem miatt az egyik legismertebb miskolci helyek közé emelhetjük a helyszínt, illetve a cégeket akik ezeken a felületeken megjelennek.
  Áraink négyzetméterenként:
  12000 Ft/hó
  9000 Ft/hó a teljes felület bérlése esetén
  A hirdetési felületek minimum bérlési ideje egy év. Lehetőség van a grafikai dizájnba (festménybe) is bekerülni, melynek ára 1 millió Ft per év, minimum 4 éves időtartammal.
  Ha felkeltettük az érdeklődését és a marketing értéke mellett támogatná a helyi kerékpáros csapatot, keressen minket bizalommal!
Somogyi László
  MRCC
  +36207766405